2016. április 25., hétfő

Nóra nagyit meglátogatjuk a kórházban

Áron, igaz, hogy semmit nem rakott el a fregoliról, viszont kivételesen nagyon pontosan indult a suliba.

Reggelire tarján sült tükörtojást ettem.

Felmentem Ilihez, hogy bár nem szereltem fel az autóra a csomagtartót, de rájöttem, hogy az asztalt, amit a Frankhegy utcából kellene elhozni, azt csomagtartó nélkül is meg tudjuk oldani.

Vittem le vizet a smaragdfának és Mannát is lekísértem.

Nagyon hideg van. Itt 5 és 8 C között van. Fel kellett vegyek egy pulóvert.

Rita néni írt, hogy Áronéknak elmarad a hatodik órájuk. Áron ½ 2-kor meg is érkezett, de amint lerámolta a fregoliról a fehérneműit, bezárkózott a szobájába és kérte, hogy senki ne zavarja.

Adri hívott és beszámolt az autóvásárlási előkészületeikről.

Áron nem sokkal 1 óra után hazaért és kérte, hogy most ne zavarja senki, majd bezárkózott a szobájába.

Délután elgurultam a Ford Petrányi-hoz, hogy én is megnézzem milyen az a Ford C max, amit Adriék kinéztek maguknak. Beszéltem is az eladóval, akinél Adriék jártak, de az autót, amit kinéztek maguknak, sajnos egy másik vevő már lefoglalózta.

Utána átmentem a Toyota Használt Autó telepére, hogy megkérdezzem, van-e jobb ár/érték arányú családi egyterű használt Toyotájuk annál, mint amelyiket Adri és Zsolti kinézett magának a neten.

Hat óra előtt elindultunk a János kórházba, hogy meglátogassuk Nóra nagyit. Nem vittünk neki mást csak egy Sió 100 %-os narancslevet. Hamar megtaláltuk, egyedül feküdt egy hatágyas szobában. Én örültem annak, hogy végre orvosi kezekbe került a problémája.

Vacsorára vettem a kis kínaiban egy nagy adag amerikai mézes csirkét vastag sült tésztával.

Este még volt egy vitám Áronnal amiatt, hogy péntek délután óta nem jutott hozzá, hogy elolvassa az Apáczai-ból kapott levelét.

Az már csak rátett egy lapáttal, hogy az üzenőjében megint volt egy aláiratlan 1-es németből, amiről ráadásul azt állította, hogy ő ezt már mutatta, de én nem írtam alá.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése