2016. április 13., szerda

Nagyi győzködése, hogy menjen orvoshoz

Áron 7-kor kelt fel és nyitva hagyta a fürdőszoba ajtót, hogy halljam amikor az elektromos fogkeféjével fogat mos. Olyan 7:20 körül indult el a suliba. Azt csak remélni mertem, hogy mindent rendesen bepakolt a táskájába. Búcsúzásnál még megkérdezte, hogy a Manna mehet-e le. Persze, mondtam.

Kint hétágra süt a nap.

Én még egy darabig lustálkodtam, de arról megfeledkeztem, hogy tegnap ki volt írva, hogy ma mettől-meddig lesz elektromos karbantartás miatt áramszünet.

Amikor felkeltem és nekifogtam elkészíteni a reggelit, szinte másodperc pontossággal, akkor kapcsolták ki az áramot,amikor minden (szalonnás rántotta, pirítós és tejeskávé) készen lett.

Az injekció beadásával párhuzamosan elkezdtem a Sincumar szedését is és holnap még mind a kettő lesz, utána meg már csak a Sincumar.

Reggeli után felhívtam Nóra nagyit, hogy délre átmennék hozzá egyet-mást megbeszélni.

Lementem meglocsolni a smaragdfát. Éppen töltöm a flakonból a vizet, amikor megjelenik Manna és odatartja a fejét, hogy ebből ő is akar inni.

139-es busszal nagyon gyorsan odaértem a nagyihoz. Alig, hogy elkezdtem a mondókámat, ő azt javasolta, menjünk le ebédelni a törökhöz. Én nemrég reggeliztem és különben sincs valami nagy étvágyam. Gyorsan befejeztem a témát, miközben minden fontosat felírattam vele, mit intézzen a Csák doktornőnél, hogyan jut onnan a Somlai doktor úrhoz és végül a Horváth András adjunktus úrhoz, akinél én már mindent levajaztam a nagyi problémájával kapcsolatban.

Nagyi egyedül ment el a törökhöz ebédelni én pedig lepihentem.

Egy jó óra múlva jött vissza és hozott nekem is onnan kaját, de én még, mindig nem voltam éhes, viszont lelkiismeret furdalásom volt, hogy Áron hazajött az iskolából és nem tud bemenni a lakásba, ezért minden kaját összecsomagoltam és elbúcsúztam tőle.

Áron hazajövet összefutott Emőkével, aki viszont be tudta engedni Áront a lakásba.

mikor leszálltam a buszról, bementem a nyugger klubba és megkértem a lányokat, hogy úgy ahogyan tavaly az idén is adjanak a smaragdfának vizet, főleg akkor, ha nem esik az eső.

Itthon Áront megkértem, hogy fejezze be a szobájában a rendcsinálást, mert amíg nincs tele a mosógép, addig nem érdemes elindítani és Emőke azt mondta, hogy csak akkor mehetek le Dömsödre, ha Áron már befejezte a szobájában a rendcsinálást.

Áron el is kezdte, de azután lement egy kicsit mozogni a jó levegőn.

Az esti lefekvésnél a 8 és a 10 óra között volt a vita. Végül ½ 9-ben állapodtunk meg, de ez úgy elhúzódott, hogy még 10 óra után is be kellett mennem a szobájába, hogy azonnal kapcsolja ki a notebookot és aludjon.

Leültem megírni a mai blogot.


Elkezdtem kigyűjteni a Fekete tenger és a Földközi tenger partján számunkra szóba jöhető kempingek elérhetőségét és arait.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése