2016. április 17., vasárnap

Mindhalálig Internet

Korán keltem. A mai program, a házat minél lakhatóbbá tenni Rogán és barátai számára.

Reggelire a bundás kenyér és tartozékait terítettem.

Délelőtt elindítottam egy nagymosást. A mosógépet össze-vissza kellett nyomkodni, míg végre beindult.

Kora délután átmentem Gabikáékhoz. Kávézgattunk, beszélgettünk. Áthoztam a szalagcsiszolót és lecsiszoltam a kúp alatti asztalt, majd bekentem egy mahagóni színű lazúrral.
                                                                                                  
Miskolczi Marika átjött délután, hogy megbeszéljük, átvállalná-e Ágitól a takarítást. Azt mondta, holnap délelőtt mindenképpen átjön, hogy Rogánék érkezése előtt elvégezze az utolsó simítást a házon belül.

Kiteregettem a nagymosást és átküldtem Juditnak az ígért Solar_Bilanz.xls táblámat és ugyanazt üresen is, hogy ő is tudja vezetni a napelemes rendszere termelését és mellette az áramfogyasztástá.

Délután még volt egy nagy vitám Áronnal, amiatt, hogy a három nap alatt bele se nézett az iskolai dolgaiba, csak az Internet.

Igyekeztünk időben elindulni, hogy Áron hatra odaérjen az angolra. Amikor szóltam neki hogy negyedóra múlva indulnunk kell, akkor fél óra múlva jött le, mert  olyan  hirtelen nem tudta abbahagyni a játékot a neten.

A hazafelé úton ismételten felhívtam Ágit, hogy mi a helyzet a kulcsokkal. Azt mondta, hogy most még dolgozik, de ma este mindenképpen leadja Gabikáéknak. Elmondtam neki, hogy a lánya milyen jól szerepel az angol órákon.

Kicsit belehúztam, hogy Áron el ne késsen. Egy helyen azt hiszem le is kapott a traffipax, de Áron hála az Internetnek még így is késett 5 percet.


Nyolckor fürdés és lefekvés, de 10 óra után, amikor benéztem Áron szobájába, még javában lógott a neten. Azonnal elvettem a notebookját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése