2016. április 20., szerda

hétköznap

Áron rekordot döntött a reggeli induláskor. 7:12 helyett 7:37-kor indult el. Szerintem biztosan el fog késni, de ennek nem merek utánanézni, mert azzal megnőne a kockázata annak, hogy valahol figyelmetlenül szalad át az úttesten.

A reggelihez az egyik, hétfőn még friss volt zsemléből készítettem tarjás, sajtos, rukkolás szendvicset. Ahhoz hoztam fel egy palack tejet és készítettem egy tejeskávét.

Telefonált Érdről a tacskótenyésztő, hogy pénteken délelőtt hozná a két tacskókölyköt, amiket le kellene vinnem Dömsödre az Áginak.

Árontól kaptam egy megbízást, hogy öt példányban nyomtassam ki Babits Mihály: Jónás könyvé-t.

Időnként eszembe jutnak Rogánék, hogy vajon, hogyan boldogulnak nélkülem.

11 óra után elindultam az Egészségmegőrző Központ meghívására egy 3D vérvizsgálaton alapuló újabb szélhámosságon alapuló szeánszára.

Hazajövet csak annyi időm maradt, hogy megigyak egy kávét és már indulnom is kellett a Brushupra.

A buszmegállóban összefutottam Áronnal, akinek mondtam, hogy nyitva hagytam a lakást, de azért ez így nem lesz jó, inkább keresse meg a kulcsait.

A brushup nagyon jó volt. Zitának visszavittem a DVD-t.

Itthon befejeztem a mai Duolingót és összeállítottam Berninek egy lecke kiegészítést.

Áron felhívta Nóra nagyit és felköszöntve a 89-ik születésnapjára megbeszélte vele, hogy mához egy hétre szeretnénk elvinni a Nefrit-be vacsorázni, ahol Emőkével négyesbe megünnepelnénk a szülinapját és Áron gimnáziumi felvételét. Nagyi örült neki, de azért ezt majd még pontosítsuk.

Becsöngetve Emőkéhez kértem, hogy jegyezze elő ezt az időpontot. Végre személyesen is találkozhattam Ottóval. Remélem, hogy lesz még alkalmam jobban megismerni. Közben Áron is átjött, hogy megmelegítette a csirkelevest és tálalva.


Áron időben lefeküdt ugyan, de a szobavizitnél (1/2 11), még a fején volt a fülhallgató, aminek a másik vége a notebookba volt dugva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése