2017. április 21., péntek

A négyfiókos kisszekrény


Reggel én ébresztettem Áront és kértem, hogy ha az indulás előtt marad egy kis ideje, akkor rendben hagyja itt a szobáját, hogy délután azzal már ne kelljen foglalkozni, és minél hamarabb tudjunk indulni Dömsödre.

Ebből persze nem lett semmi, „majd amikor hazajövök, gyorsan megcsinálom.

A kis zöld kosárba bepakoltam mindent, amiről úgy gondoltam, hogy vinni kellene.

Ebédre megmelegítettem magamnak a maradék köröm pörköltöt.

Amikor Áron hazajött, örültem neki és kérdeztem, hogy mi volt a suliban, de nem volt semmi említésre való - mondta.

Valóban hamar összekészülődtünk, volna, ha Áron két napja nem halogatja a szobájában a rend csinálását. Mannát is betettük az autóba és indultuk. Útközben sehol nem álltunk meg és így még napsütésben érkeztünk a bázisra.

A kipakolás után azt javasoltam Áronnak, hogy menjünk ki a Duna partra és sétáljunk egyet a délutáni napsütésben. Erre Áronnak nem volt kedve és késő estig Internetezett. Néha megkérdeztem, hogy nem lenne-e jobb, ha előbb átnézné a leckéit.

Átmentem Gabikáékhoz, de Áronnak oda se volt kedve jönni.

Peti is átjött és amikor – mint nagy autósnak – elmeséltem, hogy hol tart a villanyautó beszerzése, az volt a véleménye, hogy az annak ellenére, hogy nagyon drága, egy nagy szar.

Visszajövet elkezdtem összeszerelni a újólag vett kisszekrényt, de nem sok sikerrel, mert az egyik fióknak hiányzott az előlapja és a fiók fenéklapok nem jó méretűek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése