2017. április 18., kedd

Pakolnak az albán telepesek és mennek haza


Nagyon hűvös reggelre ébredtünk. Nem is maradunk, még reggel elindulunk Budapestre.

Reggelire, húsvéti stílusban leszeltünk egy-egy darabot a főtt sonkából, hozzá egy kemény tojást és újhagymát ettünk.  
Nagyon akkurátusan elkezdtem pakolni. Főleg a sok maradék kajára kellett koncentrálnom. Emőkének viszünk a brokkoli krémlevesből és a sült göngyölt darált húsból is.

Áron segített, kirámolta a mosogatógépet, kivitte a szemetet és a biót, betette a Mannát a hordozókájába, eltette a biciklijét és a fűnyírót az istállóba és rendet csinált a szobájában, hogy Marika tudjon takarítani.

Mindent gondosan bezártunk és ½ 10 után el is tudtunk indulni.
Kész szerencse, hogy a hó még nem kezdett el esni.

Dunaharasztiban bementünk a JYSK áruházba és vettünk egy négy fiókos fenyő kisszekrényt. Azt tervezem, hogy a fiókokat még rekeszekre fogom osztani és akkor az elektronikai szerelő sarokban reményeim szerint megszűnik a rendetlenség.

A LIDL-be is benéztem, de az az USB-vel kombinált hosszabbító már kifogyott.

Áron azt kérte, hogy tolassunk be a KFC-be és tegyünk úgy, mintha ebédelnénk. Ennek egyáltalán nem voltam ellene és egy jót falatoztunk.

Itthon Manna már a folyosóra felérve nyávogott, hogy ha már hazaértünk, akkor mit szarakszunk annyit, menjünk már be. Evett egy pár falatot és ki is nézte magának az egyik zöld széket, de hamarosan váltott és a másikban telepedett le.

Katika elég rendesen kivakart minket a rendetlenségből.

Emőkét is meglocsoltam és úgy láttam, hogy örült az Esztike féle túrónak és a kapirgálós tojásnak. Hozott nekünk egy tányér saját maga sütötte almás pitét.

Lementem az OTP-be és utolsó nekifutással átutaltattam a Nagyi számlájáról a maradék pénzt Áron K&H számlájára. Közben Áron is lement a K&H-ba, hogy tisztázza a netbankolásának módját.

Áron csak az Internettel foglalkozott, bár Emőke megpróbált rá hatni, hogy néha töltsön velem egy rövid időt angolozással is.

Áron csak az almás pitéből kért vacsorára, a maradék lencsét nekem kellett megennem.

Este még lementem a patikába kiváltani a két újólag felírt antibiotikumot és el is kezdtem szedni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése