2017. április 25., kedd

Meghozták a bojlert


A reggelihez le kellett mennem teljes kiőrlésű kenyérért a Super pékségbe.

A reggeli után a futárszolgálat hívott, hogy most hozzák a 80 literes villanybojlert és 15 percen belül itt vannak. Lemegyek az autóhoz egy kicsit rendet csinálni. Remélem, hogy a hátsó ülésen el fog férni (90 x 46 x 46 cm).

Amire a futár teherautója megérkezett, már átálltam az autóval egy olyan helyre, ami mellé a teherautó is elfér. A nagy csomagot sikerült betenni az autóba.

A rossz hír az, hogy nem biztos, hogy egy hónappal korábban (május 23-án) kaphatom meg a villanyautót, pedig már nagyon viszket a tenyerem.

Katika egy tál tejfölös bablevest hozott ebédre, aminek a felét még melegében meg is ettem.

K. Lajos hívott, hogy ugye nem felejtettem el, hogy pénteken náluk Mogyoródon egyetemi évfolyam találkozót rendez.

Délután visszavittem a kikölcsönzött könyveket a Nagyszeben téri könyvtárba és rögtön hoztam négy újat, illetve abból egy, amit meghosszabbíttattam a Karinthy Frigyes: Tanár úr kérem angolul (Please Sir), mert ennek nem jutottam a végére, pedig nagyon élvezem és sokat tanulok belőle.

Áron négy óra után érkezett haza és rögtön leült a számítógépe elé Internetezni. Se a lecke, se a duolingó, de még arra sem ért rá, hogy eldicsekedjen, hozott földrajzból egy ötöst.

A Mannát Emőke reggel vitte le csavarogni. Én kora délután kezdtem el hívogatni, de semmi válasz, nem jelentkezett. Ez egészen este 10-ig tartott, amikor már kezdtem aggódni, hogy nem lopták-e el, vagy nem ütötte el egy autó. Még a kutyafuttatót is végigjártam a sötétben, de a legkedvesebb hangú hívásomra sem jelentkezett. Végül kiderült, hogy a nagy Emő délben felhozta és bezárta Emőke lakásába.

Áront tíz óra után le kellett választanom a netről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése