2017. április 12., szerda

Az angol 1-es


Áron megint jóval nyolc óra után indult a suliba, mert a héten előadásokkal teli lazítás folyik.

Emőke azt mondta, hogy majd Áronnal megbeszéli, hogy már szerda délután induljanak-e el busszal Dömsödre, vagy inkább velem jönnek, de csak csütörtök este, autóval, mert nekem 3/4 5-kor jelenésem van a doktor úrnál.

Katika cukkinis fasírtot hozott ebédre petrezselymes rizzsel.

 Az Önkormányzat Gyámhivatalától érkezett egy tértivevényes levél, amit nyomban bevittem az OTP-be, gondolva, hogy ezzel felgyorsítom az eseményeket.

Hazafele vettem néhány dolgot a CBA-ban (pörc, debreceni, főtt-füstölt tarja, Kozel sör)

Itthon már várt a KELLO levele, hogy fizessem be Áron jövő évi tankönyveit. Mindent kitöltöttem, mindent megrendeltem és mindent átutaltam. Legyünk túl rajta.

Áron korán ért haza az iskolából és hogy a balhé fokozódjon, rögtön leült a számítógép elé.

Közben megkötöttem a Fundamentával az új lakástakarék szerződést, hogy néhány év múlva Áron és Emőke már tudjanak mihez nyúlni a terveik megvalósításához. Emőkének nem tetszett az ügylet, de próbáltam megnyugtatni, hogy ez később jó lesz.

Áron angol 1-ese miatt felvettem a kapcsolatot a tanárnővel, aki nagyon segítőkész volt és pontosan leírta, hogy melyik anyagrészből lesz a dolgozat a húsvéti ünnepek után. Elkértem Árontól az iskolai angol könyvét és készítettem a kijelölt részekhez nyomtatott segédleteket, hogy majd abból együtt átvesszük az ünnepek alatt a megtanulnivalókat.

Emőke hozott át bundás kenyeret és Esztike féle túrót, Áron pedig megette a maradék cukkini fasírtot a rizzsel.

A megállapodás szerint Áronnak fel kellett volna mondania tíz angol szót, de ez elmaradt és inkább lefeküdt aludni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése