2017. június 22., csütörtök

A huzika végleg elment


Lassan kecmeregtem ki az ágyból. Fürdőszoba és reggeli készítés. Áron is jónéven vette, hogy meleg szendviccsel és főtt virslivel kezdődik a nap.

 
Mielőtt indultam volna R. Gyurihoz, akinek megígértem, hogy viszek egy X4X folyóiratot, meglocsoltam a fűszernövényeket és a balkon paradicsomot és levittem egy ballon vizet a kis smaragdfának.

 
Elindultam, de ilyen délelőtt 10-11 óra között még villanyautóval is nagyon kínos a fővárosban közlekedni.

 
Rákóczi úr lejött az irodaházból, megengedtem neki, hogy vessen egy pillantást a Pafi-ra (PAV 311) és átadtam neki az ajándékot.

 
Visszafele először a Nissan Centrumban töltöttem az autót és közben elsétáltam egy pitába csomagolt Burgerért, hogy a belemet is töltsem. Még töltöttem rá egy kávét és egy Sprite-ot, majd onnan beugrottam az optikushoz, hátha készen van már az új szemüvegem, de még csak munkában volt.

 
Kerestem az Andor utcai HOMASITA-t, de nem jártam sikerrel.

 
Végül sikerült kifizetnem és átvennem az új szemüvegem.

 
Nagy úr hívott, hogy eladta a huzikát és holnap délután mehetek az áráért. A mérleg, hogy 2,5-ért vettem, költöttem is rá 100.000.-et (Két tábla napelem+inverter, Lap TV és riasztó), no meg a szerelési munka és most, hogy ő is öregebb lett 2,6-ot kapok érte, viszont tíz éven keresztül (néha évente többször is) használtam. Szerintem jó üzletet csináltam vele.

 
Áron a Leóval talált egy zeneszerzésre alkalmas programot és most abban próbálgatja a szárnyait. Az egyetlen nézeteltérés közöttünk, hogy mi szeretnénk menni a holnapi évzáróra, ő meg azt szeretné ha mi nem mennénk, mert KICSI AZ OSZTÁLYTEREM. (:Karinthy Frigyes: Tanár Úr kérem. „Ne tessék bejönni az iskolába, mert festik az iskolakaput.”)

 
Este megettük az Emőke hozta zsenge zöldborsó főzeléket egy-egy főtt debrecenivel. Nagyon finom vacsora lett belőle.

 
Áront, miután reggel nyolc óra óta lóg az Interneten, este 10-kor kértem. hogy most már kapcsolja ki a számítógépet, még éjfélkor sem kapcsolta ki. (16 óra szünet nélkül.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése