2017. június 8., csütörtök

Telekom új TV csomag




 
Nyolckor dobott ki az ágy. Még meg se reggeliztem csak készülődtem elmenni a szervizbe a Scenicért. Dénes úr azt mondta, hogy kicserélték a klímakompresszort és van rá garancia.

Már hazafele gurultam, amikor hívott a Telekom-os szerelő, hogy megjött, de hiába csönget, senki sem válaszol. Két perc türelmet kértem, mindjárt ott vagyok. Beengedtem, végigvezette az UTP kábelt, installálta a SetTop boxot és megmutatott néhány funkciót.

Közben én bőségesen reggeliztem.

Dél körül Nagy úr telefonált, hogy hétfőn valószínűleg megveszik a lakókocsit, majd hív, ha elvitték.

Elküldtem az e-mobi Nkft.-nek a javaslatomat a KTST-ről, kíváncsian várom a hozzáállásukat.

Tóth Andrásnak, aki pillanatnyilag otthon a betegszabadságát tölti, telefonon jobbulást kívántam. Ő azt ígérte, hétfőn már bemegy és fel fog hívni, hogy áll a töltő, a szélterelő és a csomagtartó az autómra.

Itthon vacsorára készítettem egy tejfölös gombás csirkepörköltöt, amit hárman fogyasztottunk. Áron főzte hozzá a masnis tésztát, de a végén rám bízta, hogy ha megfőtt vegyem le. A nagy sikerhez hozzájárult, hogy Emőke hozott át hozzá egy reszelt cukkinit, de a sajtkrém nem ízlett neki..

Áron a vacsora közben felmondta a fél ókori görög történelmet, amit mind a ketten nagy érdeklődéssel hallgattunk és élveztük.
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése