2017. június 28., szerda

Ügyintézés online vagy gyalog


 

Gondoltam időben felkelek, mert mára sok mindent terveztem elintézni.

 

Reggel elindultam a postára, hogy feladjam ajánlva az ügyvédnek a levelet. Egyúttal levittem egy ballon vizet a smaragdfának. Utána vettem egy vekni magos kenyeret és elkezdtem készíteni a reggelit.

 
Áronnal megreggeliztünk (főtt debreceni, lágy tojás és valamilyen nagyon finom csalamádé a hűtőből. Az én reggelimet még megtoldottam egy tejeskávéval.

 
Leültem a notebook elé és megkíséreltem Online beszerezni a Scenic zöldkártyáját és kettőnkre kötni egy utasbiztosítást. Ezzel elkezdődött a mai kudarcok sorozata. Még szerencse, hogy a reggeli nem futott ki és nem égett oda.

 
Való igaz, hogy az utasbiztosításnál én követtem el a hibát, mert Áronnal kezdtem a biztosítás és gondoltam, hogy majd én leszek a családtag, de az UNIQA-nál 18 év alatt nem lehet a szerződő.

 
Átálltam a konzervatív módszerre. Kikapcsoltam a notebookot és az online ügyintézés helyett elmentem (ha nem is gyalog), de személyesen az UNIQA Ügyfélszolgálati irodába.

 
Csak két óra után tudtam elindulni Bélához. Az IGO telepítése az UMI DIGI-re már elsőre nem nézett ki egy egyszerű feladatnak és nem is sikerült. Számomra egyelőre az maradt megoldásnak, hogy az a régi Windows-os HTC fogja szolgáltatni a navigációt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése