2017. június 6., kedd

Villámtöltőn


Csak 8 óra után ébredtem. Áron remélem időben indult el.

Adtam vizet a fűszernövényeknek és a smaragdfának.

Megreggeliztem és elindultam a közeli Nissan Centromba, hogy feltöltsem az autót, mert már csak 46 km-t írt ki hatótávnak.

Éppen foglalt volt a villámtöltő, de a tulaj mondta, hogy már csak percekig lóg rajta. Közben elbeszélgettünk, sőt segített is, hogy a napi kilométer számlálókat (eddig nem is tudtam, hogy kettő van A és B), hogyan kell lenullázni. A telefonszámát pedig felírattatta velem, ha bármiben tud segíteni, csak hívjam.

A töltés nagy léptekkel hamar beindult. Közben bent olvastam a könyvem és lógtam a „Nissan Vendég” nevű WiFi-n és kávéztam.

Befizettem a nyolc kötelező szerviz (amit évente vagy 30.000 km-ként kell elvégeztetni) kedvezményes díját és a töltő egy fél óra alatt 200 km felettire feltöltötte a kis autót.

200 km hatótáv felett hoztam el az autót.

Itthon átvittem a lányomnak ebédre a Dömsödön készített cseresznyeleves részét és a zöldborsó főzelék felét meg egy sült csirke combot. Utána én is azt ebédeltem, de a cseresznyelevest majd este vacsorára Áronnal.

Nagy örömömre megmutatta, hogy elfogadták az intenzív angol nyelvtanfolyamának 100 %-os állami támogatását.

A napok óta ígérgetett záporból csak egy pár csepp eső valósult meg, de legalább az idő lehűlt egy kicsit.

A lelkesedésem a KTST projekttel kapcsolatban, mintha alábbhagyott volna, de ha már annyira oda voltam érte, nem fogom hagyni, hogy az ötletem teljesen a feledésbe merüljön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése