2017. június 26., hétfő

Sajtos bugatti


Nem kell sehova sem rohannunk, de azért kigurultunk a Vegyes Boltba egy vekni kenyérért. A Nissan Leaf-et esernyőnek vittük magunkkal, mert az eső rendesen esett.
 

Már majdnem 11 óra volt, amikor Gábor átszólt, hogy megérkeztek az eladó telek tulajdonosai. Át is mentem és a bemutatkozás után szemrevételeztem a telket. A telek rendezett, de kétszer akkora, mint amilyenre számítottam.
 

Tőlünk négy telekkel van odébb és az ára is nagyon magas (15 millió). A tulajdonossal jól elbeszélgettünk, meg is hívtam őket egy kávéra, de mondtam, hogy ez a telek az igényeinket és a financiális képességeinket is meghaladja.

Amikor elbúcsúztak leültem a notebookhoz és megpróbáltam letölteni néhány podcast-ot a BBC 6 Minutes English-ből.
 

Egy kis gyomtalanítás és a tegnapi spenót ültetés korrigálása.
 

Áronért jött a Levente és elmentek focizni. Én elkezdtem készíteni a „Sajtos bugatti”-t. Mondhatom, hogy egy nagyon macerás kaja. Remélem, hogy mire visszatérnek, már ehető és élvezhető állapotban lesz.
 

Kicsit gyomláltam, hogy amíg mi elutazunk az Adriára, a konyhakert tudjon fejlődni.

 

Amikor Áron, Levente és Judit megjöttek, én éppen a délutáni alvásommal voltam elfoglalva. Szerencsémre Áron kivette a Sajtos bugattit a sütőből, amelyik éppen készen lett. Judit kivételével mind a hárman ettünk belőle és nagy sikere volt. Judit csak megkóstolta, de neki is ízlett.
 

Még utoljára elindítottam volna egy nagymosást, de Áron nem ért rá bepakolni a saját részét.
 

Lefekvés előtt egy nagy locsolás, ami után a rendszert áttettem automatára (reggel 7:00-7:15 és este 7:00-7:15)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése