2017. június 12., hétfő

Újabb 1-es kémiából


Manna azzal keltett, hogy most már eleget aludtam, keljek fel és engedjem őt ki egy kicsit csavarogni.

Reggelihez készülődve lementem a CBA néhány kiegészítőért a reggelihez. Emőkének csak akkor szóltam, amikor már szinte minden készen volt és csak terítenem kellett.   Úgy jött át, hogy hozott a reggelihez újhagymát, fejes salátát és tzatzikit. Nagyon finom reggelit csaptunk.

Utána megírtam és el is küldtem az ERSTE Banknak a „Vissza a Vadonba” projekt támogatási kérelmét.

A NISSAN Leaf csomagtartója holnap fog megérkezni, míg a szélterelő szerelésére június 19-ére kaptam időpontot. A töltő megrendelésével meg kell várnom az ELMŰ állásfoglalását.

Áron jó hírekkel érkezett haza az iskolából.

A Scenicet be kellett vinnem a szervizbe, hogy még egy külső visszapillantó javítást végezzenek el rajta. Az autót szívesen otthagytam volna, de hogy ne kelljen hazafele buszoznom, Dénes úr egyik kollégája hazahozott vele.

Itthonról a Leaf-fel mentem tölteni a Nissan Centrumba, mert már csak 43 km hatótávolságot mutatott a kijelző. Mire ott megittam a kávét, a kijelző már 200 km fölött volt.

Abban 100 %-ig biztos voltam, hogy Áront a számítógép előtt fogom találni.

Már elmúlt hét óra, de még hallani sem akar a vacsoráról. A tanulásról meg sem merem kérdezni. Csak a számítógép.  

Elmúlt este nyolc, amikor belenéztem (bár bele se néztem volna) az @Napló-ba. Áron beszedte a 15-ik 1-est kémiából. Nagyon pipa lettem. Az első kérdésem azt volt, hogy amikor ma hazajött és kérdeztem, hogy mi volt a suliban akkor ezt miért nem említette. A válaszától még jobban felháborodtam: „Azért, mert akkor már háromkor kiabáltál volna és 3-tól 8-ig nem Internetezhettem volna.”

Teljesen el volt rontva az estém, de még éjszaka sem tudtam rendesen aludni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése