2017. augusztus 29., kedd

Lecseréltem a rossz hűtőt egy újra.


Sokáig aludtam és még tovább lustálkodtam.

Az első utam Szépséghibás Műszaki áruk boltja volt. A meghibásodott hűtőszekrényt szívesen elhozzák és a költségemre (mert már nem garanciális) megjavíttatják. De már decemberben is hibás volt és most ugyanaz a hibája – reklamáltam. Hiába érveltem, nem használt. Végül kinéztem egy másik hűtőszekrényt, megalkudtam a tulajjal, kiszállítják, a hibásat nem veszik vissza, de a költségemre megjavíttatják és eladják. Ha már ott vagyok, akkor vettem nála egy Airfryer-t 50.000.- helyett 18.000.-ért. Jani majd azt is elhozza az új hűtővel együtt.

Hazafele vettem kenyeret és egy szál 10 x10 mm-es fenyőlécet a még csak fejben készülő Velux árnyékolóhoz.

Az ATM-ből felvettem annyi pénzt, hogy Janinak mindent egyben ki tudjak fizetni.

Ebédre megmelegítettem a csirke szárny pörköltöt.

Ebéd után leúsztam a mai távot.

A hétvégét nagyon részletesen kell megszerveznem, mert bonyolult. Ádám 3.-án repül haza a gyerekekkel és Gabival, Norci pedig 5.-én mehet csak utánuk. A fiúkat csütörtökön hozom el Horányból, Artit és Leót pedig vasárnap reggel viszem ki a reptérre. Ezeket a részleteket megbeszéltem Norcival, Ádámmal és Áronnal is.

Áronnak elmondtam, hogy már nagyon hiányzik. Azt mondta, én is neki. Azért neki könnyebb, mert ő körül van véve száz családtaggal, én meg itt egyedül.

A felső hűtőtérből kirámoltam mindent és kitakarítottam. Még az üveg polcokat is egyenként letisztítottam, hogy ne érje szó a ház elejét. A mélyhűtő részt nem bántottam, azt majd ha jön Jani.

Már elkezdtem az esti locsolást, amikor Jani meghozta az új hűtőt. A régiből kirámoltam a mélyhűtő fiókokat és a cuccot átrámoltam az újba. Mindent kifizettem, Janinak mégy szedtem néhány kiló császárkörtét és a régi hűtőt elvitte.

Befejeztem a kertben a locsolást. Elindítottam a mosogatógépet. Az asztalról mindent bepakoltam az új hűtőbe és Emőkének megírtam a fejleményeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése