2017. augusztus 26., szombat

Szanaszét a család


 Beengedtem a Mannát, adtam neki enni és elindultam a piacra. Vettem újhagymát, füstölt lapockát és Esztikétől egy adag tehéntúrót.

A frissen átültetett paradicsomokkal nem dicsekszem, mert egyelőre úgy néz ki, hogy nem eredtek meg az új otthonukban, de még reménykedem.

Süttettem magamnak egy fokhagymás, tejfölös, sajtos lángost, hogy otthon majd megint elkészítem belőle a speciál lángos pizzát. Pótoltam az elfogyott unikumot.

Megpróbáltam felvenni a kapcsolatot Norcikámmal, de egyelőre nem sikerült. Ádám azt írja, hogy a fiúk jól vannak. Áron a legszófogadóbb.

Norcival kapcsolatban  annyit tud, hogy gyengének érzi magát de a hangja alapján kicsit jobbnak hallotta a helyzetet. Zacher Dr. azt mondta, hogy ez a gyengeség még elhúzódhat sokáig. Türelem.

A reggelire megpúpoztam a lángost sonkával, újhagymával, paradicsommal és csípős paprikával, majd a mikró grillezőjébe tettem. Nagyon finom lett.

Délelőtt lepihentünk Mannával és aludtunk egy órácskát.

Továbbolvastam a Nádas Péter-t. Már a vége fele járok az első kötetben.

A nyár újra kitört, ami miatt le kellett mennem a Dunára úszni. Sokat úsztam. Amikor a Dunáról jövök vissza, Manna már a Duna kaputól kísér befele: "már aggódtam, hogy hol vagy ilyen sokáig."

Palkóéknak átvittem egy csomó császárkörtét. Judit azt mondta ez a kedvence.

Elkészítettem egy nagy adag túrós csuszát és mindet befaltam.

Már röviddel hét óra előtt elkezdtem a locsolást, mert úgy láttam, hogy éjszaka nem lesz eső.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése