2017. augusztus 28., hétfő

Sűrű hétfő


Reggel semmi kaja, csak csapvizet szabad innom. mert ma szeretne a doktornő egy laborvizsgálatot csinálni.

Víz, víz, víz. Még amikor a klinikán vártam, hogy szólítsanak ott is bekaptam néhány pohárral. Azután megtörtént a vérvétel és majd holnap kettőkor kell telefonon érdeklődnöm a labor eredményről.

Onnan a Gyógyászati segédeszközök boltjába kellett mennem, kiváltani a kompressziós harisnyákat.

Ekkor már dél is elmúlt és olyan éhes voltam, hogy be kellett ugranom egy pékségbe egy szelet pizzáért.

A következő feladat Áron iskolájában befizetni a szeptemberi ebédet. Itt elkövettem egy nagy baromságot. Villanyautó, zöld rendszám, ingyen parkolás. Ahelyett, hogy hazajövök és felültem volna a 8-as buszra, ami max húsz perc alatt bevisz a belvárosba, majdnem egy teljes órát keringtem, amíg találtam egy üres parkolóhelyet és onnan még tíz perc gyalog az iskola.

Ezt a hibát nem fogom többé elkövetni. Megvettem Áron szeptemberi ebédjegyét. Az évnyitó pedig szeptember 1. péntek reggel 9 óra.

Közben Norcikám küldött egy SMS-t, hogy milyen homeopátiás gyógyszereket szerezzek be.

A Gazdagréti patikában majdnem mindegyiket megkaptam.

A kis kínaiban vettem magamnak estére egy szecsuani csirkét sült tésztával.

Ádámnak megírtam, hogy úgy tervezem, hogy a három fiút csütörtökön délben behozom Horányból Gazdagrétre. Pénteken csak Áron megy el az évnyitójára, Arti és Leó lustálkodhatnak, és amikor Áron megjön, akkor mind a hatan (Emőke, Leó, Áron, Arti, Manna és jómagam) beülünk az autóba és letűzünk Dömsödre, ahonnan csak vasárnap este jövünk haza.

Ádámot is szívesen kényeztetném, de neki csomagolnia kell a hazautazáshoz.

Elindultam Dömsödre, de útba ejtettem a Szent László kórházat, hogy Norcikámnak beadjam a homeopátiás bogyókat. Norci jobban van, láza már nincs, de még nagyon gyenge. 

A bázison landolva először nem találtam a kertkapu kulcsát, amiről azt beszéltem meg a kertésszel, ha végzett, zárja be a kaput és a kulcsot tegye a bal kapuoszlop tetejére. Átmentem Tassi Judithoz és szerencsémre nála volt egy egész kulcscsomó a bázishoz.

Megmelegítettem magamnak a kínait és a veteményest meglocsoltam.

Sajnos úgy érzékeltem, hogy a hűtőszekrény megint beszart. Ugyanaz a baja, mint legutóbb, az alsó mélyhűtő rész működik, de a nagy hűtőtér nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése