2017. augusztus 1., kedd

Orrvérzésig Internet


Megírtam Péternek, hogy miként és hol (melyik szerveren) javaslom a blogját készíteni.
 

Már 10 óra van, de Áron még alszik. Egy pár szóval ugyan jelezte, hogy rám bízza, mit fogok készíteni reggelire.
 

Még éppen volt annyi tojás. hogy tudtam Áronnak készíteni négy bundás kenyeret, magamnak pedig megmelegítettem a tegnapról maradt májas hurkát.


Délelőtt próbáltam Áront rávenni, hogy segítsen a gazolásban. Egy darabig ment a dolog, azután elunta, pedig jót tett a karlábénak, mert abból nagyon finom töltött karalábét szoktam készíteni. Inkább felajánlotta, hogy hozna bentről egy korsó sört. Áron csak a biztosra megy. Tudta, hogy számára ez a legrövidebb menekülő útvonal.
 

Befejezve a gazolást, kimentem egy fél órás úszásra. Áron ehelyett Internetezett.


Bejövet odatettem a köröm pörköltöt melegedni, majd hívtam a fiút is ebédelni. A főfogás után jégbehűtött görögdinnye.
 

Ebéd után lepihentem, sőt el is aludtam. Arra ébredtem, hogy Levi csönget és kiabál, hogy „Áron!”, viszont Áron nem hallja, mert Internet.
 

Nekem kellett szólnom, hogy engedje be Levit. Előbb hárman elfogyasztottuk a maradék görögdinnyét azután indultak focizni.

Nem tudni miért, hamar visszajöttek és Levi be se jött, hanem egyenesen hazament.
 

Áronnal este nyolckor még egy vitára tellett a parlagfű erdő miatt, de rövidre zártam a dolgot és hazaküldtem. Annyit kértem csak, hogy a notebookját ne vigye haza, viszont a kémia könyvét igen. Ezt egy darabig kereste, mert nem is tudta, hogy hova tette.
 

Úgy indult el, hogy Személyi igazolványa, buszbérlete és a diákigazolványa megint otthon maradt Budapesten. Arra még megkértem, hogy otthon az én asztali számítógépemet be se kapcsolja.
 

Manna vacsora után kérte, hogy engedjem ki.
 

Elvégeztem az esti locsolást, majd felhívtam Emőkét, hogy szomorúan beszámoljak a történtekről. A kapcsolatot tartottuk. Áron tíz óra után érkezett haza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése