2018. június 20., szerda

Balkán


20180620 szerda

Manna ébreszt ½ 7-kor, hogy ki szeretne menni.

Vajjon Áron hol tart a bulizásban?

Reggelire a maradék sültcsirke és tejeskávé.

Délelőtt elhatároztam, hogy azt a 10-20 szem dughagymát elültetem, amit vettem a CBA-ban. Fel is ástam néhány négyzetméter, elgereblyéztem és elültettem a kis hagymákat. Ez nem túl gazdaságos tevékenység, nem is biztos, hogy ki fognak kelni, de testmozgásnak kitűnő volt.

Természetesen nem csak megizzadtam, hanem tetőtől talpig sáros is lettem. Rám fért egy hajmosással egybekötött zuhanyozás.

Még egy kis rámolás, adtam magamnak még egy esélyt, hátha a hétvégére rend lesz a körletben.

Ebédre megmelegítettem egy nagy adag körömpörköltöt, hozzá kenyér és kovászos uborka. Comme il faut. Sajnos az unicum és a sör elfogyott, de külön csak ezért nem megyek el a Dobos ABC-be, legyen ma száraz nap.

Válaszolt N. Erika, hogy holnap bemehetek az útlevelemmel a bankba, elkészíti a hitelesítés, de angolul nincs módja ráírni a fénymásolat azonosságát. Gyorsan megírtam neki, anélkül, hogy megbántottam volna, hogy:  The photocopy is the same copy as the original document.”, de azt válaszolta, hogy ő ezt nem írhatja rá, neki csak a magyar szöveg a megengedett.

Nem tudom, hogy Bristolban mit fog ehhez szólni az ügyvéd úr és azt sem tudom, hogyan fogunk így eljutni a Balkánról Európába.

Délután csak az angol hanganyagok letöltésével és rendezésével foglalkoztam.

Hétkor nagy locsolás.

Este még összecsomagoltam Áronnak az utolsó adag körömpörit és Emőkének az Esztike féle túrót, hogy reggel már csak ki kell vennem a hűtőből és indulhatok.

A mosogatógép is megtelt, elindítottam.

Sajnos a szúnyogok sisere hada nem nyugszik, pedig nyitott ablak mellett szeretnék aludni.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése