2018. június 12., kedd

Tőzsde


20180612 kedd

A lustálkodás csak 8 óráig tart. Akkor letöltök néhány angol anyagot, mert most szabad.

A reggeli után a következő lépés az Equilor. Most 16 $-t emelkedett a Tesla. Most kellene eladni. „Kleine Fische, gute Fische.”
Adtam is egy megbízást az Equilornak eladásra.

Lementem a könyvtárba és végre vissza tudtam adni az elveszettnek hitt kölcsönkönyvet.

Az Allianz Biztosító ügyfélszolgálati irodában H. Gyula segített bejelenteni az Assistance szolgálathoz  a fürdőszobai WC hibaelhárítási kérelmét.

A Tesla részvény eladásán kerestem 320 $-t, az is valami.

Már megint találtam egy nagyon jó ár/érték arányú lakóautót, csak senki nem akar meghallgatni egy őrült megszállottat.

Az Internet és az egész kíbertechnika nem csupán az életünket könnyíti, hanem sokat segít az információ áramlásában. A ránk zúduló információ tömeg minket okosabbá, tájékozottabbá tesz és könnyít az eligazodásban.

Akárhányszor nyitott szemmel külföldön jártam, mindig tanutam valamit, amit legtöbbször sikerült itthon lemásolnom. Egy előadásomon két órán keresztül tudtam sorolni a külföldről lopott ötletek itthoni bevezetésének a sikereit.

Meggyőződésem, hogy a kínai nagy fal (az elszigeteltség) tette lehetővé Kína elmaradásának hosszú évtizedekre való konzerválódását és amióta Kína megnyitotta a külkereskedelmének a kapuit, azóta behozhatatlan tempójú fejlődásnek indult.

Este kiderült, hogy nem kellett volna, hogy annyira kapzsi legyek a TESLA részvénnyel kapcsolatban, mert most még jobban adhattam volna el, de hát ilyen a tőzsde és ilyen az ember.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése