2018. június 16., szombat

Szerver hiba


20180616 szombat

Nevezhetnénk ezt egyszerűen piac napnak. Az éjszakai áram 29 %-ról 100 %-ra töltötte fel az autót.

Áront hívtam a piacra, de ő inkább még aludni szeretne. 

Egyedül indulok. Esztikénél  egy kis palack tejet vettem magunknak és zöldséges túrót a Lánynak. Vettem még egy hálónyi krumplit és 2,5 kg kovászolni való uborkát.

Onnan Kiskunlacházára gurultam  és a Gumipontnál  leadtam a Pafika téli kerekeit, hogy mind a négybe tegyenek egy TPMS guminyomás érzékelő jeladót.

Hazatérve elkezdtem készíteni a reggelt. A serpenyőbe az apróra vágott angol szalonnán kívűl került hagyma, gomba, paradicsom, sonka és sok tojás. A nagy reggelihez járt még pirítós, tejeskávé, illetve tej.

Reggeli után először feldaraboltam, beírdaltam és jól befűszereztem a  sertésbordát majd nekiálltam rendezkedni a konyhakertben.

Betettem az üvegbe az előkészített uborkát (sós víz, kapor, fokhagyma) és bár nem süt erősen a nap, kitettem napozni. Gondolom, hogy két-három nap múlva már jó lesz.

Áront megkértem, hogy csináljon tüzet a kő alatt és kimentem volna egyet úszni, de sehol nem találtam a Duna kulcsot.

Végül én  csináltam meg a tüzet és amikor már forró volt a kő, kisérletképpen vékonyra szeletelt krumplikat is tettem a husok közé sülni. Nagyon finom lett a vacsora, amit a kúp alatt fogyasztottunk.

Béla jelezte, hogy a június 15-i bejegyzésemet a blogspot.com szervere megsokszorozva jelentette meg.
Nem találok hozzá elérhetőséget. Ha nem sikerül kijavíttatnom akkor elhagyom az oldalt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése