2018. június 13., szerda

önkéntes munka a KÖZHELY-ben


20180613 szerda

Nagyon necces, hogy Áron beért-e időben a suliba, mert ¼ 8 után még én ugrasztottam ki az ágyából.

Nekem egyszerűbb volt a reggelem, még arra is maradt időm, hogy megborotválkozzak, mert csak 10-re kellett beérnem a KÖZHELY-be ahol ugyanis mára elvállaltam egy nagytakarítással együtt járó raktári rendrakást.

Csak egy kőrözöttes pirítós és tejeskávé után már indultam is.

Larry és Katie nagyon kedvesen fogadtak. Többen is voltunk, akik önkéntesen vállalták ezt a munkát.

A nagy rendrakás közben még (végig autózva az egész kerületet) megpróbáltam a kéziszerszámtartó falhoz kampókat beszerezni, de sehol nem találtam.

Dél tájban Larryék rengeteg különféle pizzát rendeltek, ami után még fagylalt is volt.

Hazafele útbaejtettem a Nissan Centrumot és a 38 %-ra még rátöltöttem, egészen 81 %-ig.

Mire hazaértem már Áron is itthon volt.  Az, hogy  angolból az évvégi jegyét 3-asra zárták le, az nem tett különösen boldoggá. A körülményei és az itthon igénybevehető segítségek miatt, akár az osztály legjobb angolosa is lehetne.

Megint futottam egy kört az Allianze Assistance-nál a WC tartály szelep hibája miatt. Azt ígérték, hogy a szerelő hamarosan fel fog hívni.

El kezdtem lecserélni a PAV311-en a kerékanya csavarokat a makkanyákra, két csavart már ki is cseréltem ( a húszból) de Emőke letiltott erről a munkáról, mondván, hogy ez nem tesz jót a derekamnak, majd András megcsinálja.

Kértem, hogy ha a hétvégén le tudnának jönni Dömsödre egy kis rendrakásra, az jó lenne, mert 24-én jön a meghívott brushup csapat.

Napközben Zsuzsinak is próbáltam segíteni, hogy neki összejöjjön ez a QUANTIC, de ő nagyon nem ér rá a saját ügyeivel foglalkozni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése