2018. augusztus 7., kedd

AEGON befektetés


20180807 kedd

Hajnalban még egy darabig morfondíroztam, hogy beállítsam-e az ébresztőt 8-ra, vagy akkorra már magamtól is fel tudok ébredni. Egy biztos, hogy nekem illenék ½ 10-re beérni a LURDY házba az AEGON  irodájába.

Az út elején nagyon úgy nézett ki, hogy bőven be fogok érni időben, de a vége felé a Soroksári úton akkora dugóba kerültem, hogy átmenetileg át kellett írnom a Kresz idevonatkozó paragrafusát és több mint 2 km-t a buszsávon tűztem 60-nal, míg a többi sávban, mintha parkoló lenne az út. Végül pontban ½ 10-re beértem.

Ü. Péterrel egy kávé mellett alaposan megtárgyaltuk a befektetési portfólió első két tételét. A jól elvégzett munka után ott a Lurdyházban helyben ettem egy sült csülköt baconba csavarva, illetve csak a felét, mert a többi becsomagolva a csomagtartóba került.

A visszafele helyett előbb hazavittem Mannát és leadtam Emőkénél a kajákat. Volt abban zöldséges csirkeleves, Esztike féle túró és egy nagy adag kínai wokban sült szezámmagos csirkemell sülttésztával.

Áronnak csak egy kurta sziával jeleztem, hogy jöttem és egy ugyanilyennel, hogy megyek.

A TESCO-ban leadtam az üres PET palackokat és a sörös dobozokat. Végre sikerült vennem villákat (5 db 940.-), mert Dömsödön, nem tudni hogyan, egyszerűen elfogytak.

A rábeszélő embernek sikerült meggyőznie, hogy legyen egy új TESCO bevásárlókártyám. Az új csali az volt, hogy már ma kapok az ott vásárolt termékből 4000.- forint kedvezményt. Rászedtek.

Dömsödön 34 ⁰C meleg van és tűz a nap. Az első dolgom, hogy fürdőnadrágra vetkőzöm és egy órát úszom. Utána bepótoltam az éjszakai alvás restanciámat.

Úgy tűnik, hogy a mammutmail.com segítségével sikerül majd átküldenem a kocsibeálló fotóit a kivitelezőnek. 

Soll man aber nicht loben den Tag before Abend (Nyugtával dícsérd a napot.)

Este hétkor a menetrend szerinti locsolás és csak utána jöhet a vacsora.

Megmelegítettem a baconba csavart egyik csülök darabot a zöldséges rizzsel, de a másik fele még mindig holnapra marad.

Most, hogy a mammutmail.com-mal nagyobb méretű állományokat is tudok küldeni, elküldtem Zsuzsinak az emobi riport videóját.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése