2018. augusztus 27., hétfő

Norciék búcsúznak


20180827 hétfő

A felkelés után megkérdeztem Áront, hogy neki is készíthetek-e reggelit, de nemvolt vevő rá. Azt viszont kértem, hogy ha felkelt, vigye le a szemetet és rámolja ki a mosogatógépet.

Nekem reggel volt jelenésem a Berencsi doktornőnél, de neki már reggel 9-kor jeleztem, hogy ¾ 10-kor el kell hagynom a helyszínt, mert ½ 11-kor már Zuglóban kell lennem.  Megértette, tudomásul vette és azonnal intézkedett. Gyors vérvétel és már mehettem is tova.

Zuglóban megnéztem egy garzonlakást (Nagybecskerek u.). Nem nézett ki rosszul, de túl magasnak tartottam a négyzetméter  árat.

A közeli élelmiszerboltban vettem egy sonkás-sajtos szendvicset.

Kora délután az Okmányirodában intéztem az ErsteBank>BudapestBank váltást. A soromra várva hívott Áron, hogy ő még búcsúzóul elmegy a Leóval moziba és csak hat óra után érkezik haza.
   
Norci és Janka 5 óra körül hozták vissza a Pafikát. Janka szomorúan vette tudomásul, hogy se a kis Emő, se a nagy Emő nincsenek otthon és így nem tud tőlük elbúcsúzni.  Ahogyan ígértem, elvittem őket a György Aladár utcába és ott még adtam nekik egy búcsúpuszit, mert holnap repülnek vissza Bristolba. Jankának kettőt és kértem, hogy az egyiket adja át Ádámnak.  Mire ő is több puszit adott, mondván,egyet kis Emőnek, egyet nagy Emőnek. (Nagy lelke van.)

Hazaérve vettem a CBA-ban rántani való csirkemellet felszeletelve és sütni való kolbászt.
A Gazdagréti téri óvoda építkezés és parkosítás építés vezetőjét megkeresve, kértem, hogy a hároméves smaragdfánkra különös tekintettel vigyázzanak.

Áron végül  ¾ 8-ra ért haza, de közölte, hogy ő most nem éhes, majd csak reggel eszi meg a részét.
Este megsütöttem a csirkemellet. Emőke részét odatettem az ajtajához.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése