2018. augusztus 19., vasárnap

Hazavisszük Sándort


20180819 vasárnap

Reggel Áron már ½ 8-kor ébresztett, hogy ha 9-kor szeretnénk elindulni, ahhoz már most el kellene kezdenünk készülődni. Beláttam, hogy igaza van és felkeltem.

Áron készített egy falatnyi reggelit  és segített a Mannát beterelni a hordozókájába. 

Én összecsomagoltam az élelmiszereket és a Gabikáéknak szánt csülkös bablevest betettem a tőlük kölcsönkért lábasba, azzal a céllal, hogy azt induláskor visszavisszük nekik.

Így is történt volna, miután mindent bezártunk, beültünk az autóba és indultunk. A lábas terv azért hiúsult meg, mert Gabikáék egyik telefonjukat sem vették fel. Nem nagy baj, mert úgyis azt terveztem, hogy miután Sándort hazaviszem, Áront is leteszem Gazdagréten és fordulok vissza Dömsödre.

Szépen haladtunk. 10-re hazavittem Sándort. A kapuban még betettem a sporttáskájába a neki szánt csülkös bablevest. Nagyon köszönte, hogy velünk tölthette a hosszú hétvégét.

Onnan Gazdagrét már csak 20 perc.

Gyorsan leszaladtam egy balon vízzel és meglocsoltam a smaragdfánkat,majd indultam vissza Dömsödre.

A TESCO-nál meg kellett álljak,mert a csomagtartó tele volt üres palackokkal. Vettem még egy előrecsomagolt sonkát, 15 dkg disznósajtot és egy cipót, amit ott helyben felszeleteltem.

Útban Dömsöd felé Szigethalmon betértem a ”Karám”-hoz címzett falatozóba és rendeltem egy sült hekket majonézzel, de mivel nem fogadtak el hitelkártyát, ezért amíg sült, elgurultam pénzt felvenni a Spar előtti automatából.

A hekk felét ott a falatozóban ettem meg, a másik felét meg (a tálcával együtt) elhoztam.

Gabikáéknál megálltam, hogy bevigyem nekik a kölcsön lábast és egy nagy üveg csülkös bablevest.

Természetesen azonnal beküldte Ferikét, hogy tegyen fel egy kávét.

Mire elértem a bázist, már csak a kipakolás és a Dunai úszás maradt. A félórás úszás annyira kimerített, hogy az este 7 órás locsolásról meg is feledtkeztem.  

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése