2018. augusztus 6., hétfő

Stop open blog


20180806 hétfő

Reggel befejeztem a tegnapi blogomat és azt tervezem, ha írok is, egy darabig nem fogom azokat publikáni. Úgy gondolom, hogy ez az elhatározás jót fog tenni az elektronikus naplóm színvonalának is. Az öncélú exhibicionista népszerűség hajhászást majd felváltja egy kicsit mélyebbre látó napló.

Magamra is kíváncsi vagyok, hogy mennyire merem kiadni magam.

Most lemegyek reggelizni. Megpróbálom elpusztítani a sajttal töltött cukkinigombócokat, hogy új kajakészítményeknek adjam át a hűtőszekrényzsúfolt terét.

Még nincs is tíz óra és én úgy érzem, annyi tennivalóm van és máris időhiánnyal küzdök.

Reggeli után egy kis angol (youtube, duolingo) és a blogbejegyzés folytatása. Utána benaplóztam a napelemes rendszer adatait (vételezett/visszatáplált).

Készítettem néhány fotót a kocsibeálló jelenlegi állapotáról, amit a befejezést tervezett kivitelezője kért és elkezdtem felfűrészelni a tegnap áthozott faágat.

Amikor már nem bírtam a tikkasztó meleget, bejöttem a hűs házba. Zsalugáterek  behúzva, klíma bekapcsolva.

A görögdinnyébe Lőrinc két héttel a határidő előtt belepisált.

Délben megettem a zöldséges csirkelevest. A lábast gyorsan betettem az elmosogatni valók közé,mert este szükségem lesz rá a kínai sülttésztához.
Amíg a mosogatógép végezte a dolgát, megsütöttem a megbundázott, egy napja pácolódott csirkemell csíkokat. Utána megfőztem a tésztát és a Klári receptje szerinti mázat ozzáadva egy kicsit meg is sütöttem.

A kocsibeállóról készült fotók elküldését a gmail a mérettúllépések miatt megtagadta. Majd holnap keresek rá valami más megoldást.

Elvégeztem az esti locsolást és lepihentem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése