2018. november 14., szerda

A bankok gyenge €uró kamatai


20181114 szerda

Már hatkor felébredtem Áron ébresztőórájára, de őt csak ½ 8-kor hallottam elmenni. Lehet, hogy az én elvárásom, hogy legkésőbb 7-kor induljon el, egy kicsit túlzás, de ez meg már nagyon kockázatos.

A csekély €urós bevételeim a hazai bankokban olyan gyengén teljesítenek (2-3 %), de ezt is csak akkor, ha 12 hónapra lekötöm.  


Megnéztem, hogy mi a helyzet Bécsben és ott sem volt jobb a helyzet, ezért úgy döntöttem, hogy inkább egy kicsit kockáztatok, miközben jobban odafigyelek és a QUANTIC befektetésemet megtoldom 1000.- €uróval. 

Az eddigi 222 napot egy évre vetítve 19 % hozama volt. Az €-ban nem rossz.

Ebédre megmelegítettem a tegnap esti kínai maradékát.

Délután 3-ra mentem az angol brushup-ra. A felső zár kulcsából leadtam egyet Katikának, hogy ha Áron hazaér, be tudjon menni a lakásba.

Mannának személyesen is kondoleáltam.

Katie-vel megbeszéltem,hogy mi lenne, ha Misinek összedobnánk egy DVD lejátszóra valót. Utána én tudnék neki felvett hanganyagokat küldeni, ami sokat javíthatna a kiejtésén. Azt mondta, megbeszéli Larryvel,mit tehetünk az ügyben.

Dubó Kati nagyon hálás volt, hogy a Zsoltival matek ügyben foglalkozom, ezért hozott egy üveg körtekompótot, amit este odaadtam Emőkének.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése