2019. január 2., szerda

A MagnetBank malmai lassan őrölnek


20190102 szerda

Már reggel hat óra előtt felébredtem.

Elfogytak az ünnepek.

Áron azt javasolta, hogy ma ne menjünk le Dömsödre, ha holnapra amúgy is vissza kellene jönni, mert neki kezdődik a tanítás.

Két feladatot látok tisztán magam előtt. El kell mennem a „Csomag Pont”-ra érkezett 128 GB-os pendrive-ért és be kell mennem személyesen a MagnetBank fiókba, hogy a jövőben ne kelljen.

A reggelihez megint behoztam az erkélyről egy kocsonyát.

Délben felkerekedtem intézni a feladatokat.

50 %-os a siker. A pendrive-ot sikerült átvennem, de a MagnetBank fiókban nem tudtam elintézni  a  NetBank beléptetést, mert a futár december 17-e óta (16 napja) még nem adta le az aláírt szerződésemet. A MagnetBank malmai lassan őrölnek. Még onnan felhívtam az Ügyfélszolgálatot és megígérték, hogy intézkednek.

Hazaérve próbáltam Áront rávenni, hogy a szobáját hozza rendbe. Ha ez nem is ment, annyit azért sikerült elérnem, hogy a földön tárolt ruhadarabok a mosógépbe kerültek.
 
Elindítottam egy nagymosást.

A CBA-ban beszereztem a vacsorához valókat és el is kezdtem készíteni. Emőke nem tartott  velünk, azt mondta lepihen, az ő részét vigyük át, de őt ne zavarjuk.

Így is lett, kettesben vacsoráztunk.

Áron kérte, hogy utaljak a számlájára 20.000.- forintot, mert nincs kajára pénze és reggel buszbérletet is kell vennie. Azt kértem, hogy előbb csináljon rendet a szobájában és szóljon ha megnézhetem. 
Utána kiteregettem a nagymosást és mi is lepihentünk.
    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése