2019. január 10., csütörtök

EDUCATIO szakkiállítás


20190110 csütörtök

Áron csak kis rendetlenséget hagyott a szobájában, így azután nem mérgelődtem nagyon. Nem úgy, mint a penészes lábos miatt (5-ik hete) a hűtőben.

Ahogyan azt tegnap terveztem, péntek helyett ma fogunk elindulni Dömsödre. Ezt Áronon kívül Mannával is megbeszéltem.

Felhívtam a matek tanárt, akit kiszemeltem, hogy majd Danit fel fogja készíteni az érettségire a differenciál- és Integrálszámítás  területén. Marikának be is számoltam az eredményekről.

Kér óra körül indultunk. Manna a ketrecéből tudta és egyből tudomásul is vette, hogy az irány Dömsöd.

Előtte be kellett mennem a Magnetbank fiókba, hogy végleg aktíváltassam a bankszámlámat. 

A TESCO-ban a palackok leadása (1005.- Ft) egy rövid vásárlás (csirkeaprólék és leveszöldség, 2 szelet busa, WC papír és mosogatógép tabletta) és már mehettünk is tovább. Az újdonság a TESCO-ban az, hogy mától a jövőben már nem kell kivenni ScanShop leolvasó pisztolyt, mert annak a szerepét az okostelefonunk is  el tudja látna jövőben. Elég hamar rájöttem a használatára.

Szigethalmon már csak egy májashurkát vettem vacsorára.

Négy óra előtt érkeztünk a bázisra. Manna imádta,hogy végre bejárhatja a területet. A házban kellemes idő fogadott, de azért ötkor begyújtottam a cserépkályhába. Hatra már leégett az első rakat és csak ontotta a meleget.

Áron levélben kérte, hogy utaljak a számlájára pénzt és írjak az osztályfőnöknőnek egy kikérőt,  hogy a január 11-i tanítási nap alól mentsék fel, mert szeretne elmenni az EDUCATIO szakkiállításra. Én személyszerint örülök, hogy Áron szeretné átvenni a jövőjének a kormányrúdját és nem csak arra hagyatkozik ,hogy valamerre úgyis sodorja majd az élet.

  
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése