2019. január 30., szerda

Áronnak még mindig hőemelkedése van


20190130 szerda

Hiába igyekeztem, hogy pontban 9-kor ott legyek a pedikűr szalonban, Edina azt mondta a telefonba, hogy olyan dugóba keveredett, hogy amikor már látja, hogy mikorra ér ide felhív.

A tél szüneteltette fogaicsikorgatását. Kimondottan enyhe idő van.

Nem várakoztam, inkább átmentem a CBA-ba és vettem reggelinek valót meg egy hálós krumplit, mert tegnap az utolsó szem is elfogyott.

A Magnetbankos kártya PayPass funkciója működött. Úgy tűnik, a tegnapi unlock hatásos volt.

Áronnak még mindig hőemelkedése van, de már nem nagy beteg, ami abból is kiderült, hogy ismét kérte a notebookját.

Elkészítettem mindkettőnk reggelijét. A kényeztetés folytatódik. A nagy tálcán emeletes melegszendvicset, kígyóuborka karikákkal díszített hamandeggset és az elmaradhatatlan citromos mézes kamillateát vittem be neki.

Délben lementem a kis kínaiba. Áronnak gombás csirkét kértem sült tésztával, mert azt kért, Emőkének amerikai mézes csirkét, bár vele nem tudtam megbeszélni, hogy mit kér, magamnak meg egy szecsuánit, ugyancsak sülttésztával. A tulaj nem szereti, ha viszek kimosott tiszta dobozokat, mert neki az is haszon, ha ő adja, az meg nem érdekli, hogy minden egyes új műanyag doboz, amelyik a használat után a szemétbe kerül, az szennyezi a környezetünket.

Áron semmi perc alatt beküldte a gombás csirkét. Én egy kicsit elmolyoltam a szecsuánival és csak a felét tudtam megenni. Emőke meg hozzá sem kezdett, mert most nem éhes, viszont bejelentette, hogy szombaton szeretné elkezdeni a gyógynövény magok elvetését Dömsödön.

M. Mariannak írtam egy emailt, tegyen javaslatot, hogyan szeretné rendezni az öt éve segítségként nála lévő szintetizátorunkat.

½ 3-kor indultam a KÖZHELY-be. Orültem, hogy Larry a műtétje után jól és ismét szabadlábon van.

 A jövő héttől három hétig nem lesznek Katievel, mert hazarepülnek Amerikába.

Hazajövet megfőztem magamnak egy szafaládét
 .
Áron úgy gondolta, ha holnap reggelre nem lesz hőemelkedése, akkor megy iskolába. El is készítettem neki a tízóraiját és a kilincsre akasztottam.

Emőkének és nek is készítettem egy gyógy mixet. (reszelt gyömbér, fokhagyma zúzalék, méz és citromlé.) 

Magamat megkínáltam egy radlerrel. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése