2019. október 5., szombat

e-roller nyereg


Lassan menetrendszerűvé válik, hogy hajnalban felébredek és egy órás szünet után visszaalszom, és így két részletben alszom át az éjszakát.

A második felvonás után 8:05-kor ébredtem és 9 óra után már a piacon voltam.
Csak egy néhány vastagabb szelet füstölt sonkát vettem.

Hazajövet feltettem a serpenyőbe két szeletet zsiradékkal, vörös hagymával és ráütöttem egy tojást, előtte egy kupica unikum, hozzá az elmaradhatatlan pirítós és utána a tejeskávé.

Reggeli után hozzáláttam a hibakeresésnek, hogy miért nem indul be a gázkazán, de egyelőre nem jutottam eredményre, mert amíg az elektromos kazán megoldja a problémát, addig hiányzik a motiváció.

Elkezdtem feldolgozni a fákról levágott gallyakat, részben azért, hogy ha már hidegebb lesz, legyen gyújtós, másrészt azért, mert útban vannak.

Kora délután átmentem Gabikáékhoz és megnéztem hogyan halad Feri bácsi az e-roller nyereg felszerelésével. Nekem nagyon tetszik a műszaki megoldás, amit csinált, de a négy csavar nem teljesen megfelelő méretű, ezért javasoltam, hogy ha már bekaptuk náluk a barackpálinkát, akkor jöjjünk át hozzám és nézzük meg, hogy nálam mi a felhozatal M6-os csavarok terén.

Át is jöttünk és találtunk a célnak sokkal megfelelőbb csavarokat és alátéteket.

Amikor megtudtam, hogy a rollert Ági is és a Zita is kipróbálta és Zita le se akart szállni róla, azt mondtam, hogy akkor a jövő hétre ott hagyom náluk a rollert, hadd rollerezzen vele Zita, ha nagyon kedvet kap hozzá legalább neki is vesznek egyet.

Az olasz tanulással kapcsolatban kiosztottam magamnak egy intőt, mivel a heti teljesítményem mélyen a várakozás alatt lett. Próbáltam bepótolni, de ez egy napra sok lenne.

Vacsorára még a maradék csirkecombos zöld köretből melegítettem magamnak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése