2019. október 13., vasárnap

Önkormányzati választások


Manna nagyon erőszakos volt hajnalban. Nem hagyott aludni, Nem tudtam, hogy mit akar. Enni? Inni? Vagy egyszerűen csak kimenni? A végén, amikor lementem vele kiderült: ezt a hármat, pont ilyen sorrendben.

Szerencsémre még vissza tudtam aludni.

Négy órával később 9 óra után ébredtem. Én is utánoztam Mannát. Először megettem az estéről maradt második busa szeletet, utána ittam egy tejeskávét, majd kimentem almát szedni.

Délután Gabika átjött a rollerért. Annak örülök, hogy hét közben Zituka használja a rollert, de mindig megkérem Gabikát, hogy figyeljenek oda és Zituka egyelőre ne menjen ki vele a közútra és mindig viseljen bukósisakot.

Áron kérte, hogy fotózzam le a rendetlenséget a szobájában és majd megírja, hogy abból mit kér hazahozni.

Amikor Manna észlelte, hogy kezdek összepakolni, elindult, hogy valahol elbújjon, de még időben sikerült elkapnom a grabancát. Az első dolgom volt, hogy betegyem a hordozókájába és azzal együtt az autóba. Az összepakolásba beletartozott az egyik, kissé szétszedett asztali számítógép, amit Áron kért, hogy vigyek haza.

Négy óra után már nem tudtam várni P.né Matildot, mert indulnom kellett az önkormányzati választásra leadni a szavazatomat. Ötkor ez meg is történt.

Csak a szavazás után mentünk haza.

Mannát fel se vittem, kitettem a ház előtt, hadd csavarogjon.

Amit a két kezemben elbírtam, azt felcipeltem, a többiért pedig megkértem Áront, hogy menjen le és hozza fel.

Emőke ajtaja elé tettem egy nagyadag csirkeaprólék levest és az összes almát, de csak Viberen tudtam közölni, hogy azok ott várják.

Közben Manna is megtért a csavargásból.

Vacsorára elkészítettem a lecsót, kenyeret hozzá Katikától kellett kérjek, mert a pékség ilyenkor már nincs nyitva.

A nap azzal zárult, hogy megnéztem a részletes beszámolót az önkormányzati választásról.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése