2019. október 10., csütörtök

Indulás Dömsödre


Reggel észre sem vettem, amikor Áron elsuhant az iskolába. Azt is csak sejtem, hogy Emőke bedobta Mannát, hogy vihessem Dömsödre.

Sajnos mégsem tudtam megállni, hogy az önkormányzati választások előtt 3 nappal ne nézzek bele a hírekbe. A kampány hangneme, ahelyett, hogy tompult volna, még inkább eld(k)urvult.

A számomra viszont jó hír, hogy Áron angolból hozott egy 4-est.

Sovány reggeli után elkezdtem az összepakolást.

Manna azonnal észre vett, hogy mi a dörgés és úgy látta jobbnak, ha hátrébb vonul.

Mindennek ellenére du. kettőkor elindultunk.

Az első állomás a TESCO.

A PET palackok visszaszolgáltatása után vettem mindenfélét (disznósajt, csirke far-hát, csirkeaprólék, lecsó paprika, fürtös paradicsom, lecsókolbász, rántani való busa, ponty halászlé, mosogatógépbe való tabletta, macskaeledel, unikum, sör, konyhai törlő, stb.)

A nagy bevásárlás után megengedtem magamnak egy szecsuani csirkét sült tésztával és csípős káposztasalátával, de csak a felét tudtam megenni, a többit „tálcástól” kivittem az autóba.

Még világos volt, amikor továbbindultunk, de már szemerkélt az eső.

Megérkezve a bázisra, Manna szabadlábra került, a cuccukat behordtam a házba, az autót felkötöttem az vezérelt áramú töltőre, bekaptam egy kupica unikumot és az újdonsült e-roller szatyorakasztóval átsétáltam Gabikáékhoz.

Amíg Gabikával politizáltunk, addig Feri bácsi felszerelte a szatyorakasztót. Még bekaptunk két kupica barackpálinkát és az e-rollerrel indultam haza. Nekem egy kicsit alacsonyra volt állítva a frissen felszerelt ülés, de nagyon élveztem vele a haza utat. 


Vacsorára beküldtem a maradék kínait.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése