2019. október 9., szerda

Youtube letöltések

½ 8 tájban félálomban hallottam, hogy Áron elindul.

Be kellett fejeznem az álmomat, ha nem akarok visszacsöppenni az aktív munkakörömbe.

Álmomban nagy adatállományok fogadása volt a tét, amiből majd az új telefonkönyv készül. A több mint 45 évnyi munkaviszonyom majdnem felét ott töltöttem. Hogy nem maradt el teljesen nyom nélkül az a húsz év, mutatja, hogy most abban a környezetben álmodtam. 

Mindvégig a magam szigorú főnöke voltam.

Bekapcsolom a számítógépet, megnézem az érkezett e-mailjeimet, rámegyek egy hír oldalra, de az önkormányzati választások előtt három nappal a mindkét oldali kampányoktól hányok és inkább kikapcsolom a számítógépet.

Megérkezett az e-roller kormányoszlopára szerelhető akasztó, jól fog jönni, ha netán ezzel szeretnék menni a piacra vásárolni.

Egyre több youtube videó letöltő software teszi fel a kezét, hogy ezzel nem boldogul. Valószínű, hogy a szerzői jogok védelme szigorodik. Helyes. Nekem már annyi van a 3 TB-os külső merevlemezen, hogy azokat végignézni, végigolvasni, egy élet is kevés lenne.

Áronnal nem sikerül megértetnem a sorrendet. (rend csinálás, tanulás, Internet). A mosdókagyló a fürdőszobában még mindig olyan dzsuvás, mint egy hete, amikor kértem, hogy ha összekencézte, akkor takarítsa is ki.

A „hegyi beszéd” a részemről elmaradt, csak duzzogtam, Viszont a nővére megpróbált beszélni vele.
Vacsorára a tegnapi maradék kínait melegítettem meg, de Áron nem jött ki vacsorázni. Azt mondta, hogy ő majd készít magának valamit.


Lementem a Pékségbe és a CBA-ba burgonyás kenyérért és felvágottért. Kértem Áront, hogy a becsomagolt tízóraija mellé vigyen magával egy almát is holnap. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése