2020. március 19., csütörtök

Még mindig a márciusi nyugdíj

20200319 csütörtök

Ébredés után mégegyszer nekirugaszkodtam, hogy felhívjam a Nyufigot, miért nem érkezett meg március 11.-e óta a nyugdíjam.

Mondanom sem kell, hogy a megadott tíz telefonszám hívásakor egyiket sem vették fel. Írtam a  Nyufig honlapján található

Ügyfélszolgálati vezető e-mail címére egy levelet, ami az alábbi üzenettel pattant vissza:

Üzenetét nem sikerült kézbesíteni, mert a(z) juhasz.andrasne@nyf.bfkh.gov.hu cím nem található.

Gratulálok!

A kudarcot és az éhségemet azzal próbáltam csillapítani, hogy lementem és sütöttem egy bundás-kenyeret, ami mellé tejeskávét

tálaltam. Volt hozzá újhagyma és csípős paprika is. Nagyon finom volt.
Most már csak az hiányzik, hogy legalább az asztalról sikerüljön mindent elrámolnom, mert az  sokat javítana az alsó szint optikáján.

Ha azt akarom, hogy a dolgok haladjank, eljött az utolsó pillanat, hogy lemenjek lekenni a válaszfal ajtajának másik oldalát.
Emiatt a kis piszlicsári munka miatt kellett húzni az időt? Előkészületekkel és az utána való eltakarítással együtt alig volt több, mint 15 perc és túl vagyok rajta.Egy hajszállal megint előbbre tart a válaszfal. Ha megszáradt. visszacsavarozom a kilincs címeket, visszaszerelem a kilincspárt és már vissza is lehet akasztani az ajtót.

Egy kis Duolingo nem árt. Minél több van a fejemben, annál gyakrabban kell abban is rendet tenni, ha nem akarom, hogy eluralkodjon a zűrzavar.

Péter öcsém hívott fel Miskolcról. Több mint egy órát beszélgettünk. Részletesen elmondta az új VW Passatjának a történetét.

Vacsora 1/2 8-kor (panírozott halrudacskák. chips) majonézzel csípős paprikával.


Lassan már annyira tele vannak a hírportálok a koronavírussal, hogy kezdek attól is félni, hogy a képernyő is fertőz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése