2020. március 31., kedd

Visszaút

20200331 kedd

Az otthoni ébredés együtt jár azzal, hogy megtervezzem a napomat.
Szinte egyáltalán nem pazarolok arra időt, hogy megreggelizzek. Majd menet közben.

A kulcsmásoló (Master Minute) nem biztos, hogy akceptálni fogja a kártyás fizetést, ezért azzal kezdek, hogy meglátogatom a K&H ATM-jét. Utána elkészíttetem a Dömsödi kulcsok másolatát. A mester csak készpénzt fogad el.

Visszafele benézek a CBA-ba (egy hagymás cipó és egy üveg Unicum.

Otthon elkezdem a csomagolást, pár szavas búcsú Árontól és indulok. Még arra marad egy kis odafigyelésem, hogy Emőke postaládájába, ahogy ígértem bedobom a kiolvasott Zaka Dominika könyvet.

E 8 > M4 A Bikás parknál megveszem a reggelire a gyrost pitában, de abból már csak ebéd lesz.
(1)-es villamos és elérem a 13:15-ös Volánbuszt. A buszon belecsipegetek a pitába, ami így a tömegközlekedések között kézmosás nélkül nagy felelőtlenség. Abba is hagyöm, Dömsödig még ki kell bírnom.

Egy 15-20 perces séta a házig. Kipróbálom az új kulcsokat és 3-kor már egy kupica unikum után má ebédelhetek is.

Kicsit elszenderedtem, amiből J. Ági telefonja ébresztett fel.  A rossz hír, hogy egyelőre nem találják Róza anyám kinyomtatott visszaemlékezéseit.

A jó hír, hogy a keresést nem adják fel.

A túl korai lefekvésnek az lett az eredménye, hogy 11 óra után felébredtem. Ekkor jött el az ideje, hogy a pánikhangulatomat a netről újratöltsem.majd a levelek, üzenetek.olvasása és megválaszolása.
Később lementem némi utánpótlásért. ami unikum, hagymás kenyér, rajta körözött, hozzá újhagyma, és csípős paprika.

Előbb-utóbb azt is el kell fogadnom, hogy az egészségünkért felelős orvos társadalom ajánlása a napi szükséges folyadékbevitelre nem okvetlenül Unikumra vonatkoztatott. Az lehet leves, tejeskávé, sör, ásványvíz, vagy szélsőséges esetben akár csapvíz is.

Az inspekció éjjel 2-ig tartott, amikor megpróbáltam visszaaludni.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése