2020. július 16., csütörtök

Indulás Révfülöpre

 20200717 péntek

Hiába ébredtem már 8 óra előtt, egészen 11 óráig éreztem, hogy időzavarban vagyok. Egy hirtelen mozdulat kellett ahhoz, hogy  ez megszűnjön. Tudtam, 2-kor fel kell hívnom Gábort és 1/2 4-kor készen kell állnom az indulásra, mert jönnek, hogy felvegyenek és induljunk Révfülöpre.

Elmarad, hogy elolvassam a leveleimet, belenézzek az index.hu oldalba és az időkép.hu helyett is inkább kinéztem az ablakon.

Céltudatosan kezdtem összepakolni, még arra sem tellett időm, hogy rendesen megreggelizzek és kimenjek körülnézni a kertbe, pedig az sose maradhat ki. A borotválkozás is halasztva, majd Gazdagréten.

Közben hívott az Allianz üzletkötője és olyan hosszan taglalta a szerződési feltételeket, hogy csak 12:50-kor indultam, de sikerült stoppolnom, amivel éppen elértem a központból induló buszt, mert  az meg késett néhány percet.

Pontban kettőkor, de még a Népligeti buszpáyaudvarról felhívtam B. Gábort és pontosítottuk, hogy engem, ahogyan megbeszéltük 1/2 4-kor a Gazdagréti téri CBA előtt fognak felvenni.

Így is lett, de én otthon már csak a fogkefét, a fogkrémet, az úszónadrágot és a mobiltelefon töltőjét raktam be a kis hátizsákba.

Pontban 1/2 4-kor indultunk. Gábor még az autóból telefonált, hogy a várható érkezésünk este 6 óra.

Amikor megérkeztünk. sok szeretettel és sok kajával fogadtak.

Tamás megmutatta a lakókocsit, amiben engem elszállásolt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése