2020. július 5., vasárnap

korai ébredés

 20200705 vasárnap

Teljesen abnormális, hogy hajnali 3-kor felébredtem. Befejeztem a tegnapi nap blogspotját, megnéztem a nap híreit és 1/2 5-kor már a reggelit tervezgettem. Ebből azután 1/2 8 lett, de még akkor sem úgy estem neki a sült kolbásznak, mint aki már éhen akar halni.

Azután kimentem a kertbe és megint elültettem egy - a Tóninál a földből földlabdástul kiemelt paradicsomot és egy nagypoharas valamit??, amiről majd csak később fog kiderülni, hogy mi is az. Délután még bekerült a földbe egy szál tárkony és az egyik cukkini, (a másikat nem találom)

Naplemente után kimentem locsolni. Minden úgy működik, ahogyan azt Z. Gábor előre megmondta. Ő felszerelt a szivattyú felső nyílására egy golyós szelepet és azt mondta, hogy a beindítása előtt azt nyissam ki és tölcsérrel töltsek be egy bögre vizet, majd zárjam be és úgy indítsam el a szivattyút. Fel fogja kapni a vizet és működni fog. A szivattyú leállításakor pedig a visszacsapó szelep nem fogja engedni, hogy elejtse a benne lévő vizet és így másnap is így eljárva működni fog minden.

A konyhakert megkapta a 1/2 órás locsolást.

Este még beszélgettem Emőkével és Andrással is a Bristoli útról. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése