2020. július 12., vasárnap

Iván vállalja a kert rendbetételét

20200712 Vasárnap

Már 5-kor felébresztett a szomjúság. Valószínűleg a tegnap esti fokhagymakrémleves tette. Le is mentem inni, de utána még visszaaludtam és csak 9-kor reggeliztem.

1/2 10 fele átjött Tóni keresztspicces csavarhúzókért és nem sokkal később megjelent Iván is aki elvállalná a kert teljes rendbehozását. Körbejártuk a kertet és megtette az árajánlatát. Nem volt kevés (50 rugó). Belementem. Azt mondta, hogy ez szerinte két napi munka és ezt hétfőn és szerdán fogja elvégezni. Szerdán lejövök majd, megnézem az eredményt, kifizetem az elvégzett munkát és ha tetszik amit csinált, akkor beszélhetünk a másik két telekről is.

Délelőtt próbáltam mindent egy kicsit összerámolni, hogy mégse hagyjak mindent úgy ott, mint eb a sza(ha)rát. Egy nagy pohár tartalma elültetésre került. Remélem, hogy keddig még esni is fog némi eső.

Elindultam Gazdagrétre, ahol felemás állapotok fogadtak. A konyha és a fürdőszoba viszonylag kitakarítva, a nappaliban sincs nagy rendetlenség, de az Áron és az én szobámban tragikus állapotok uralkodnak.

Örömmel,és megnyugvással vettem volna, ha találok egy rövid üzenetet: "Apa ne aggódj, Leóval elmentünk Horányba. Áron"

Emőke írt, hogy vagy Andrással vagy egyedül, de mindenképp átjön, vele is vannak megbeszélni valóim.


  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése