2020. július 19., vasárnap

Utazás Révfülöp - Gazdagrét

 20200719 vasárnap

Reggel egy nagy zuhanyozással és hajmosással kezdtem. Mire ezzel végeztem Tamás már elkészítette a főúri reggelit.

Kora délután még mindannyian beültünk a kikötői étterembe. Ki-ki mást és mást, én egy harcsa halászlét rendeltem, amit, ahogy kihozták rögtön vissza kellet küldenem, mert nem volt elég meleg, de nagyon finom lett és egy sarka kenyérrel úgy jóllaktam vele, hogy mást már nem is rendeltem.  

Amikor végeztünk az ebéddel, a csapat egyik részétől elbúcsúztunk és visszamentünk a Tamás lakba. Ott Tamás kihozta a lakókocsiból a kis hátimat és tőle is elbúcsúztam.Bencze Gáborral még felmentünk Zsófihoz Norman kutyáért és egy búcsú kávéra, de már tele autóval. Még beiktattunk egy sárgabarack vásárlást, azután irány Budapest.

Induláskor S. Tamás navigált, hogy miképp kerülhetjük el már az út elején a nagy dugót. A hazaút annak ellenére simán ment, hogy a vége felé már összefüggő lett a kocsisor.

Útközben egy jót vitatkoztam Tamással, hogy a jövőképet illetően mikorra lesznek nagy számban levegőbe emelkedő elektromos autók. Én ezt 2030-ra tettem, de Tamás ezt vitatta. Fogadtunk.

Hálás voltam Gábornak, hogy engem szinte a ház kapujáig hoztak haza. Az első dolgom az volt, hogy felakasztottam Emőke kilincsére a zacskó sárgabarackot.

A lakás üresen és rendetlenségben fogadott. Áron szobájában viszonylag rend volt, de mint azt később Emőke elmesélte, ott a rendet nem Áron, hanem Arti csinálta.

Áront semmilyen csatornán nem tudtam elérni. Tíz óra után lefeküdtem és 11 után arra ébredtem, hog Áron hazaérkezett. Kontaktusba csak egy pillanatra hajnali 1/2 4-kor kerültünk, mert be kellett mennem hozzá, hogy most már kapcsolja ki a  számítógépet, mert még egy videót nézett.

Végül este 1/4 8-ra érkeztem haza és úgy gondoltam, hogy csak holnap délelőtt indulok majd Dömsödre. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése