2020. július 10., péntek

Tóni költözik

 20200710 péntek

Ébredés 9-kor. Ez már valamelyest normális. Az idokep.hu szerint ma meg holnap csúcsra járatja magát a nyár. Mindkét napra 35 fok maximumot ígér.

Tóni nagyon beindította a költözést. Gyivi Transport két autóval is megjelent a helyszínen. Felajánlottam neki, hogy elkisérem Szigetszentmiklósra és ott segítek bevinni a házba a cuccokat, mert ő mozgáskorlátozott. Már bent is ültem az autójában, amikor kiderült. hogy ott van segítsége. Ezért csak a Dobos ABC-ig mentem vele.

Vettem tejet, fehér sütni való kolbászt, unikumot, mustárt, ketchupot és két süteményt. Visszafele már bántam, hogy Tónival hozattam el magam, ahelyett, hogy az e-rollerrel jöttem volna. A visszaút gyalog nagyon hosszú volt.

A reggeli, mint mindig ugyanaz volt. (sült kolbász, mustár, ketchup, csípős paprika, tejeskávé.

Délelőtt megint bekerült egy palánta a földbe. Napközben az átdobott barackfa ágak darabolása. A kúp alatt kell egy új sort indítanom.

Amikor már a napsütés nem volt túl erős, bemerészkedtem a Dunába és leúsztam a távot. A Duna nagyon kellemes volt.  A Duna és az időjárás most a legalkalmasabb az úszásra.

Átmentem Gáborékhoz, Klári megvette nekem az italt. Elhoztam azt is meg a lenolajat az ásó nyelének a lekezelésére.

Sok BBC videót tudtam letölteni, amikből egyet rögtön átküldtem Stefikének.

Este még egy Cordon Bleu sült krumplival.

Kijövet egy kicsit napoztam a stégen, majd bementem a házba és pénzt véve magamhoz átmentem Klárihoz, hogy kifizessem  nekem vásárolt piát.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése