2020. október 27., kedd

Áron

20201028 szerda

Már megint túl korán ébredtem, kicsit belelapozok a notebookba, elvégzek egy francialeckét azután megpróbálok továbbaludni.

Ez 10-ig sikerült is. A lustaság fél egészség.

Lementem reggelizni. A cserépkályha még mindig meleg volt. Kell is, mert az idokép.hu szerint is lassan, de haladunk a tél felé. A következő tíz napban a hőmérséklet maximumok is csak 11 és 17 fok között lesznek.

A híreket olvasva a so genannte "második hullám" se kecsegtet semmi jóval.

Emőke lányommal majdnem egy órát beszélgettem, főképp Áronról és az utóbbi időben tapasztalt egyre furcsább viselkedéséről.

Ebédre megsütöttem a két nagy csirkecombból az egyiket megtűzdelve fokhagymával. 

A szükség törvényt bont. Mivel elfogyott itthon a krumpli, körítésnek egy nagy almát kockáztam fel, az sült a kettévágott csirkecomb mellett és egy egész apróra vágott vöröshagymát szórtam rá, sőt még ráöntöttem a tegnapról maradt fokhagymás, csípős paradicsomszószt is. Nagyon finom lett. A gyerekeknek is viszek haza holnap belőle. 

Kaja után online tettem a szépet Dalmának. Jó lenne vele face to face is beszélgetni.

Ez a hagymás alma körítés még abból a mustáros, kapros sült lazac időből maradt és végül ezzel a körítéssel került be a szakácskönyvembe is.

Áron úgy érezte, hogy a Messenger  legmegfelelőbb felület arra, hogy az anyagi követelődzéseit bejelentse. Úgy tervezem, hogy holnap hazamegyek, hogy ezeket hármasban, az asztalt körbeülve megbeszélhessük. 


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése