2020. október 11., vasárnap

Az idő egyre zordabb

 20201011 vasárnap

9-kor ébredtem. A fűtés is tudomásul vette, hogy a lehülés beindult és a kazán már tegnap este automatikusan bekapcsolt. Az időkép az egész jövő hétre esőt és 15 fok körüli napi maximális hőmérsékletet jósol. A kerti csapok és a szivattyú víztelenítése még nem sürgős, mert az éjszakai fagyok még váratnak magukra.

A diófánk megbetegedett, de mint hallom másé is, ezért a dió és a diótorta kiküldése Bristolba Norcikám 45. születésnapjára (okt. 17.) kérdésessé válik. 

Elolvastam  a kubai krumpligolyó receptjét 

https://www.youtube.com/results?search_query=kubai+krumpligolyó, 

amitől úgy beindult a nyálkiválasztásom, hogy azonnal lementem reggelizni. Egy 10 cm-es sült kolbász, pár karika krumpli mustár, ketchup, újhagyma, csípős paprika és kenyér, utána egy bögre tejeskávé.

Béla alaposan átnézte a Sony Vaio notebookot és a paramétereit tekintve megállapította, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlan. Egy szolid áron fel fogom kínálni a piacnak.

Kora délután, mint egy gyakorlott ingázó teleszedtem a kis hátizsákom almával és elindultam Budapestre. Útközben vettem Áronnak és magamnak egy-egy szelet pizzát.

Itthon nem kezdtem el veszekedni Áronnal, mert azt gondoltam, hogy egy mindjárt 19 éves felnőttel már lehet észérvekkel kommunikálni.

Az almákat végül Katika kapta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése