2020. október 30., péntek

Családi kőrben

 20201030 péntek Családi kőrben

Tisztességes lustálkodás után az első dolgom az volt, hogy megnézzem. hogy áll a kefir gombával eltett tej. Se ízre, se halmazállapotra nem találtam semmiféle fejlődést a tegnap esti állapothoz képest. Türelem, majd konzultálok Zsuzsával.

Lementem a CBA-ba. Vettem sütni való kolbászt és hagymás cipót. A serpenyőbe a kolbász mellé belekockáztam egy megpucolt almát. "All that apple". Már látom, hogy mostantól a mákos tésztába és a kakaóba is majd almát teszek.

Be akartam vinni Áronnak is a reggelit, de azt mondta, hogy inkább kijön és így örömömre együtt tudtunk reggelizni.

A francia leckénél egy túl nagy ugrást tettem, emiatt szinte egy szót sem értettem az egészből. Sokat akart a szarka, de nem bírta a farka. Jobban oda kell figyeljek a fokozatosságra.

Szinte egész nap Mariettával chateltem

.Le kellett menjek még egyszer vásárolni a vacsorához.. Két nagy csirkecomb, egy zacskó zöldségkeverék, egy palack 2,8-as tej, 15 dkg főtt füstölt tarja meg sonka és egy háló vöröshagyma, 2 kg krumpli.

Áron átvállalta a vacsora készítését és miután mindent betett a sütőbe szólt Emőkének, hogy mikorra jöjjön át velünk vacsorázni.

Hárman együtt vacsoráztunk. Áron tálalt, nekem szűkmarkúan töltött az unicumból, viszont a kaja finom lett és Emőkével megittunk hozzá egy-egy pohár rozét.

Lefekvés előtt még leszűrtem a kefirt és új tejjel visszatettem a hűtőbe.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése