2020. október 14., szerda

Keresem a Tok store-t

 20201015 csütörtök

Ébredés 8-kor. Mindkettőnknek készítettem reggelit. Egy-egy sültkolbász teljes kiörlésű kenyérrel mustár, ketchup, cékla. Áronnak kakaóval, magamnak tejeskávéval a végén. Lassan összekészülődtem és a 154-es busszal elindultam az Alléba. Eltelt egy kis idő, mire megtaláltam a TokStore-t, amit Béla ajánlott, hogy ott tudok majd a Huawei P30 Pro-hoz olyan tokot venni, amilyent én szeretnék. Erről az üzletről ott az derült ki, hogy ez csak egy átvevő helye minden olyan terméknek, amit a vásárlók a TokStore weboldalán online megrendelnek. Tudomásul véve elballagtam a metro megállóhoz. M4 a Bikás parkig.

Ott a CBA-ban vettem egy csirkecombot, egy üveg Unicumot, egy palack étolajat és egy 1,5 literes sört és mentem tovább.1-es villamos a Népligeti Volánbusz pályaudvarig. Ha már semmit nem látnék, ott akkor is feljutnék a "0"-ás jeggyel a 14:05-ös Dömsödi buszra. A buszon kényelmesen tudtam olvasni a könyvemet.  

A CBA utáni mregállónál leszálltam. A Mizseinél vettem egy palack tejet, egy fél kiló kenyeret és egy csomag debrecenit.

1/2 4-kor már a fűtött házban voltam. Azért biztos, ami biztos egy fél fokot feljebb tekertem a thermostáton. Bekaptam egy korty Unicumot és beszalonnáztam.

Közben tudtam Áronnal kommunikálni. Megérkezett a gyümölcs lepárló és átvette.

Vacsorára melegített csülkös bableves. A házban most 24 fok van.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése