2020. október 12., hétfő

Huawei P 30 Pro

 20201013 kedd

Ébredéskor az első, hogy megnézzem, Áron hogy van, merre tart a torokgyulladása. Ő úgy érzi, hogy valamelyest javult. Arról, hogy dokinéni, hallani sem akar, majd ő a C-vitamin mellé bevesz valamilyen lázcsillapítót és tea meg betakarózás.

Lemegyek az ALDI melletti GSL pontra, hogy átvegyem a Huawei P 30 Pro-t. Onnan az Eleven Center GSM üzlete, hogy nézzek egy tokot hozzá, de mint kiderült, ott kicsi a választék és brutálisak az árak. Telefonon beszámolok Bélának a helyzetről. de ő lebeszélt ezekről a tokokról, majd ő megmondja, hogy honnan. addig is jeleztem, hogy most indulok hozzá.

Dél körül értem Bélához. Rögtön egy finom kávéval fogadott. és utána nekifogott a Huawei beüzemeléséhez. Először az upgrade Android ver. 9.-ről 10.-re.utána szinkronizálás az UlePhone-nal, majd a finom beállítások.

Este hat körül értem haza. A buszról leszállva vettem a CBA-ban egy üveg Unicumot, hogy felavassam a Huawei-t és a virtuális bankkártyával fizessek. Kicsit izgultam, de végül hibátlanul ment a dolog.

A haza úton annyira átfáztam, hogy megkértem Áront, indítson el nekem egy forró fürdővizet. Egy kupica Unicum és a forró kádfürdő után úgy éreztem, hogy visszatért belém az élet. Erre még a megmelegített körömp9rkölt csak rápakolt egy lapáttal.

Emőke leállította a holnapra tervezett szökésemet Dömsödre és helyette együtt megyünk a Pafikával a szervizbe.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése