2020. október 5., hétfő

Jóga

 20201005 hétfő

3/4 9-kor ébredtem otthon Gazdagréten. Itt olyan nagy a rendetlenség, hogy innen csak elmenekülni lehet.

1/2 11-re mentem a KÖZHELY-be, ahol Dubó Kati tartott jóga gyakorlatot. Ez két dolog miatt volt jó. Egyrészt szembesültem azzal, hogy mennyire el van tunyulva a testem, másrészt jó volt végre találkozni a többiekkel. Jól esett ez az egy óra torna.

Már bőven elmúlt dél, mire hazaértem. Áron megígérte, hogy ha hozok tojást, akkor csinál bundáskenyeret.

Visszamentem a CBA-ba, vettem egy 10-es doboz tojást, 15 dkg füstölt tarját, 10 dkg trappista sajtot, egy szál sütni való lecsókolbászt, egy hagymás cipót. és egy vegyes friss zöldséget (paprika, paradicsom). egy liter tejet a reggelihez.

Vettem még  60 dkg csirkemellet, de azt Dömsödre, mert ott meg már túl sok a prézli.

A későre tolódott reggeli után, ami nagyon finom lett, elindultam Dömsödre. 8E busz,  egy megálló az M4-es metróval,1-es villamos (már régóta tervezem, hogy megszámolom, hogy a  Bikás parktól hány megálló a Népligeti Volánbusz pályaudvar. Most a végére jártam: 10)

Meg se kellett vennem a 0-ás jegyet, mert a busz 5 perc múlva 15:35.kor indult Dömsödre.

Öt óra után nem sokkal már a bázison voltam. Az elsó dolgom az volt, hogy megnézzem, hogyan haladtak a palántáim a meleg bélyegező szobában. Azon kivül. hogy a tálcában elfogyott a vizük, semmi nem történt. A vizet azonnal pótoltam.

Mára már más feladatom nem maradt, mint felszeletelni a csirkemellet,  a szeleteket mindkét oldalán befűszerezni és az egészet beáztatni fokhagymás tejbe, holnapig hadd pácolódjanak.

Vacsorára még megsütöttem a felét a lecsókolbásznak és hozzá néhány karika krumplit. 

Vacsorára még megsütöttem a felét a lecsókolbásznak és hozzá néhány karika krumplit, amit kovi ubival tálalok..  

Az nálunk úgy van, hogy amikor én már úgy gondolom, hogy elég sok dolgot tettem az asztalról a helyére, ahhoz, hogy rend legyen, akkor még mindig annyi van az asztalon, hogy a rendetlenség azért megmaradjon. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése