2012. július 16., hétfő

Megjöttek Csabiék

Reggel ötkor csengett a telefon. Megérkeztek Csabiék. Kimentem értük és behoztam a cuccaikat, de ők csak besétáltak. Emiatt a két nap miatt nem szerettem volna terhelni a kemping adminisztrációját. Azzal kezdtem, hogy beszereztem három friss sajtos bureket. Emő ahhoz készítette a kávét. Áron még aludt, nélküle reggeliztünk és utána mi kimentünk a kora reggeli tengerre.
Már elkerülhetetlen, hogy készüljünk a szerdai hazautazásra. A recepción kértem egy proforma számlát, ami csak a harmadik nekifutásra sikerült olyannak lennie, amilyent én szerettem volna. Közben Áron is felébredt. Gyorsan beküldött egy nagy tál tejet müzlivel, majd kiharcolta, hogy amíg mi vásárolunk, ő lehessen a wifi közelében.
Utána Pannit otthagytuk, hogy pihenjen egy kicsit, Csabi, Emő meg én bementünk a Kauflandba. Bevásároltunk, hogy az ebéddel se legyen probléma és utána teletankoltuk az autót.
Befűszereztem a csirkét és a seggébe betettem egy fokhagymákkal töltött almát. Elkészítettem a görög salátát és betettem a megfűszerezett grillcsirkét a sütőbe. Egy órát engedélyeztem magamnak a tengerben.
Miután Csabiék kialudták az éjszakai utazás fáradalmait, felkeltek és az addigra elkészült grillcsirkéből nagyon beebédeltünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése