2012. július 19., csütörtök

visszarendeződés

Áronnal a Bartók rádió kakasszavára ébredtünk és nyolc óra előtt már el is tudtunk indulni. Együtt szálltunk fel a 139-esre. Én a BAH csomópontnál átszálltam a 8-asra, mert a CITIbankban volt dolgom, ő pedig ment tovább a Nóra nagyihoz.
Amikor végeztem, Emővel randiztam a MOM park bevásárló központban. Vettünk egy ágynemű garnitúrát a Tschibo-ban és megittunk egy-egy kávét.
Az eredeti terv az volt, hogy Áron délután öt körül jön haza és holnap, először Horányba megyünk, hogy végre láthassuk Norcit, a fiúkat és Jankát, de Norci változtatott a forgatókönyvön. Áron ott alszik a nagyinál és holnap délelőtt mi is és a Norciék is odajönnek és majd onnan megyünk Dömsödre.
Hazatérve, először megpróbáltam a nyaralásunk alatt kézbesített ajánlott leveleket felvenni a postán, de csak az egyiket sikerült.
Délelőtt még tettem egy fordulót és megpróbáltam minden ottmaradt cuccot hazahozni a huzikából. Onnan hazajövet beugrottam az Auchanba, hogy egy kicsit bevásároljak. Haza érve több fordulósan hordtam fel a cuccokat, de a végén már éreztem, hogy túlvállaltam magam.
Emő felment rendezkedni, én pedig elkezdtem készíteni az ebédünket. Együtt ebédeltünk, de utána én már elájultam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése