2012. augusztus 7., kedd

Azt reméltük, hogy az időjárás jósoknak igazuk lesz és mára már egy igazi lehűlés veszi kezdetét. Való igaz, hogy amikor reggeliztünk, akkor még ki sem sütött a nap és a hőmérséklet is 10 fokkal alacsonyabb volt mint tegnap, de az igazi lehűlésnek se híre se hamva. A késői reggeli után átmentünk Gabikáékhoz egy kis dumára és hogy megbeszéljük a Feri bácsival a mai szörfözés lehetőségeit. Átvittük az Ó-gyűrűs dobozt, amiből tegnapmegjavíthattam a kerti zuhanyozózt, Feri bácsi azonban sehol. Visszajövet, felhívtuk M. Marikát, hogy átvihetnénk-e a farmeromat, megzsebeztetni. Közben megnéztük náluk a papagájfarmot. Visszafele benéztünk a szépséghibás háztartási berendezések és egyéb műszaki cikkek boltjába, mert úgy itéltük, hogy a dömsödi hűtőszekrény, már több mint 10 éves és az állandó folyását már nem érdemes megjavíttatni.
CBA-ban felkészültünk az ebédre: csirkecomb, tehéntúró, vaniliás cukor, tejföl, sör. Itthon Emő kiadta a feladatot, tisztítsam meg a fritőzt a beégett olajtól és az olajsártól. Még az ebédkészítés előtt elkezdtem egy újabb fiók gyártását.
Nagy ebéd a kúp alatt és utána délutáni pihenés. Áron nagy kényeztetésbe fog. Először csak két kávé, majd valamilyen szilvalekváros yoghurtos finomság. A pihenő alvásba torkollott amiből csak fél kilenckor ébredtünk. Néztük a női vizilabdát Londonból. Ehhez némi pozicióharc tartozott a TV előtti kereveten. Hosszasan konzultáltam Bélával a Toshiba W7 problémáról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése